Loli05
Fanka BB :)
Tobie chyba kanapa powinna mowic siadaj siadajU mnie narazie rowerek stacjonarny stoi w rogu i mówi siadaj siadaj Marta![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tobie chyba kanapa powinna mowic siadaj siadajU mnie narazie rowerek stacjonarny stoi w rogu i mówi siadaj siadaj Marta![]()
Haha ohhh Ci faceci [emoji23] [emoji23] byle jak aby szybciej, a ja tego nie lubie dlatego wole sama jeździć na zakupy a on ewentualnie je wnosi jak ciężkie [emoji12]Ja też jeżdżę na zakupy sama [emoji16] bo Tz też mnie poganial i zawsze mu się spieszylo... [emoji39] a na spożywczych to wkładal wszystko co leci do koszyka oby jak najpredzej odbebnic zakupy i do domu [emoji23] Bo ponoć ja mam ruszy szachisty czy jak on to tam nazywa [emoji23]
Omg no to nieźle, ale nie pokaże jemu tego na pewno , zeby nie przyznał sobie racji i nie popijał jeszcze więcej [emoji23] [emoji23] [emoji23]Trochę nie zaszkodzi[emoji4]Zobacz załącznik 919599Zobacz załącznik 919600
Nie no, z umiarem myślę ze nie zaszkodzi[emoji4]Omg no to nieźle, ale nie pokaże jemu tego na pewno , zeby nie przyznał sobie racji i nie popijał jeszcze więcej [emoji23] [emoji23] [emoji23]
A co to za zabieg?U mnie zaczyna się różowy śluz, wiec @ zbliża się wielkimi krokami, jutro jest akurat termin jej wiec pewnie będzie punktualnie [emoji14] a w środę mam zabieg skleroterapii i pewnie będę się z tą @ męczyć :/
To zamykanie żyłek,tzn wpuszcza się w nie taka piankę i ich nie widać bo mam popękane na nogach i chcę je zrobić póki jest zimno i nie jestem w ciążyA co to za zabieg?
Wiesz co mozna tez sprawdzic u denstysty ząb bez rtg .Przykladaja do zeba nasaczony czyms wacik i patrza czy reaguje np.na zimne. Mnie bolal zab od dluzszego czasu i nie wiedzialam ktory i przykladala mi do trzech obok i jak dotknela do jednego to poczulam taki bol ze od razu wiedzialam ze to tenKochana ja się dziś obudziłam z lekkim delikatnym bólem zęba.który został przeleczony kanałowo i już wariujeNaczytalam się ze ogólnie lepiej leczyć.żeby jak się zacznie 2 trymestr a ja dopiero zacznę 12 tydzien w środę.....i skąd lekarz będzie wiedział dlaczego ząb mi dokucza skoro nie można.zrobić rtg ? Od rana się okropnie boję że coś się stanie dziecku
![]()
Życzę Ci tego samego co spotkalo Martkę[emoji173]To zamykanie żyłek,tzn wpuszcza się w nie taka piankę i ich nie widać bo mam popękane na nogach i chcę je zrobić póki jest zimno i nie jestem w ciążybo podczas ciąży mogę ich mieć wiele więcej , wiec choć teraz się pozbędę tych co mam
![]()
Oo kochana , dziękuję Ci bardzo , ze tak mi życzysz ale coś czuje , ze to nie w moim przypadku [emoji16] poza tym jak rozmawiałam z lekarzem to mówił, ze zdarzało się, ze kobiety były w początkowej ciąży robiąc zabieg i nic sie nie działo z fasolką [emoji7] także jaki by nie był finał to zabieg będzie bo nieinwazyjnyŻyczę Ci tego samego co spotkalo Martkę[emoji173]
Miala miec zabieg i sie dowiedziala o ciąży[emoji8]
Moze i u Ciebie bedzie taki final?[emoji8]