Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oo to mamy w tym samym dniuCzesc dziewczyny! Nie było mnie kilka dni, a tu tyle do nadrobienia ja wreszcie doczekałam się brzuszka, co prawda jest taki mały, ze nikt go nie widzi ale ja już troszkę widzę jak jestem rozebranaw czwartek mamy badania prenatalne, już nie mogę się doczekac
wyniki z pappy już mam także lekarz sobie porówna. Jestem ciekawa płci
![]()
muszę nadrobić forum bo pewnie już czesc z Was zna płeć
![]()
Gratuluję dziewczyny. Jak ja się cieszę, że w naszej grupie są na razie same dobre wieści, na prawdę [emoji4] to mnie podnosi na duchu. Babcia mi pierogi przywiozła, ale fart [emoji3][emoji3]
A ja Cie rozumiem i mam takie samo zdanieKurna weźcie przestańcie tak jedna drugą nakręcać przed prenatalnymi
W pierwszej ciąży do wszystkiego podchodziłam na lajcie, niczym się nie denerwowałam. A to dlatego, że na fora trafiłam na końcówkę ciąży hehe
A teraz ciągle jakieś zmartwienia. A to wyczekiwanie 7. tygodnia, potem 12. tygodnia, a to jak cukier wyjdzie, a jak TSH mi wyjdzie, a co lekarz powie po USG, a czy za dużo utyta jestem lub za mało.
Non stop coś wymyślamy nowego. Teraz i ja się cykam genetycznych, a mam w następny wtorek. Musze odłączyć internet bo osiwieje przez tydzień
Ale bym zjadlaGratuluję dziewczyny. Jak ja się cieszę, że w naszej grupie są na razie same dobre wieści, na prawdę [emoji4] to mnie podnosi na duchu. Babcia mi pierogi przywiozła, ale fart [emoji3][emoji3]
Co za laboratorium niekompetentne ... Faktycznie lepiej powtórz ten wynik w innym miejscuJezu dziewczyny. Dzwoniłam znów do tego laboratorium z pytaniem, czy poprawią mi wyniki. Wiecie co się dowiedziałam? Że ten wynik jest powtarzalnie reaktywny i, że jak dzwonili do mnie w piątek to nie mówili, że wynik jest dobry. To co kurde wymyśliłam to sobie? Szkoda, że nie nagrałam tej rozmowy [emoji35] jutro chyba pojadę do kolejnego laboratorium i zrobię jeszcze jedne badania. Dla świętego spokoju.
Ogólnie siedzę i ryczę, bo jak się okaże, że jednak mam to hcv to masakra
Także nie wszystkie wiadomości są dobre [emoji17]