Madelaine701
Fanka BB :)
Cudo maleńkieJa też już po! Wszystko wygląda dobrze, przeziernosc 1,6mm dzidzio ma 6,52cm i wszystko na swoim miejscu płeć nieznanawyniki testu krwi za tydzień. Data porodu to 05.06.
Zobacz załącznik 919803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cudo maleńkieJa też już po! Wszystko wygląda dobrze, przeziernosc 1,6mm dzidzio ma 6,52cm i wszystko na swoim miejscu płeć nieznanawyniki testu krwi za tydzień. Data porodu to 05.06.
Zobacz załącznik 919803
Ja też w środę, nic się nie bój ... Wszystko będzie dobrze, musi byćDziewczyny gartuluje udanych wizyt... Ja wizytuje w środę i już stres jak cholera bo sny mam bardzo nie ciekawe.. A to że serduszko nie bije dzisiaj znowu że teściówie chcieli mi odebrać maluszka bo źle się nim zajmuje... I ogólnie samopoczucie mam takie nijakie chyba przez mdłości I zgage ..
Moha babcia ŚP też robiła z fasoląWłaśnie też wszyscy robia duże oczy jak mówię, ze u mnie jest kapusta z fasola a nie z grochem.
Tak prosta rzecz a na prawdę juz czekambo w sumie w ciagu roku raczej tego nie robie ani mama wiec nie jem
a w ciazy to mi jeszcze nardziej smakuje.
Ja uszek nie lubie. Ale barszcz i pierogi to wciagam uszamiMoha babcia ŚP też robiła z fasoląja to nie mogę się doczekać barszczu z uszkami, jedzony w ciągu roku nie smakuje tak jak w wigilię, mmm..
![]()
Właśnie też wszyscy robia duże oczy jak mówię, ze u mnie jest kapusta z fasola a nie z grochem.
Tak prosta rzecz a na prawdę juz czekambo w sumie w ciagu roku raczej tego nie robie ani mama wiec nie jem
a w ciazy to mi jeszcze nardziej smakuje.
Ja uszek nie lubie. Ale barszcz i pierogi to wciagam uszamipo prpstu uwielbiam.
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo ide do internisty po przedluzenie l4 bo wizyte mam w czwartek a l4 mi sie skonczylo![]()
Ja tez uwielbiam uszka [emoji7]Moha babcia ŚP też robiła z fasoląja to nie mogę się doczekać barszczu z uszkami, jedzony w ciągu roku nie smakuje tak jak w wigilię, mmm..
![]()
Ja też uwielbiam barszcz z uszkami, już nie mogę się doczekać, do tego kolesia z kapustą i grzybami, mmmm już mi ślinka cieknieMoha babcia ŚP też robiła z fasoląja to nie mogę się doczekać barszczu z uszkami, jedzony w ciągu roku nie smakuje tak jak w wigilię, mmm..
![]()
ZaciśnięteJa uszek nie lubie. Ale barszcz i pierogi to wciagam uszamipo prpstu uwielbiam.
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo ide do internisty po przedluzenie l4 bo wizyte mam w czwartek a l4 mi sie skonczylo![]()
Kurczę .....powtórz wyniki dla własnego spokojuJezu dziewczyny. Dzwoniłam znów do tego laboratorium z pytaniem, czy poprawią mi wyniki. Wiecie co się dowiedziałam? Że ten wynik jest powtarzalnie reaktywny i, że jak dzwonili do mnie w piątek to nie mówili, że wynik jest dobry. To co kurde wymyśliłam to sobie? Szkoda, że nie nagrałam tej rozmowy [emoji35] jutro chyba pojadę do kolejnego laboratorium i zrobię jeszcze jedne badania. Dla świętego spokoju.
Ogólnie siedzę i ryczę, bo jak się okaże, że jednak mam to hcv to masakra
Także nie wszystkie wiadomości są dobre [emoji17]