• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

reklama
Cześć kochana ,a dobrze można powiedzieć w sobotę kolejna wizyta i cieszę się i myślę oczywiście co będzie o_Oobjawy są więc jestem dobrej myśli ;)
@Maja75 a wspomagacz się czymś ? Zn dziewczyny biorą jakieś leki na pęknięcie pęcherzyka ,poprawę endometrium ,monitoring cyklu ?
@Magdamama to z krwiaka pewnie ,będzie dobrze tylko leż plackiem
Bardzo sie boje ... a to daje mi stres nie wiem jak to sie potoczy :(

Dzwonił mój gin nie pozwolił mi nigdzie jechać bo badanie może zaszkodzić może po badaniu w sobotę coś tez naruszyło ??? Skoro mi każe lerzec ?? Będzie dzwonił do mnie mam brać luteinę 4 razy po 2 tabletki i nospe 3 x2 jak nie leci mocno to leżeć ... i tak moja radość trwała zaledwie dwa dni ... a już było praktycznie Ok jeszcze może ten tydz i było by już po krwiaku a dziś nie wiem nic :( psychicznie padam zeby chociaż ktoś mi powiedział jak to jest z tym krwiakiem czytam o tym ale większość kończyła sie dobrze wiecie ten strach jest najgorszy teraz :(

Dzwonił mój gin nie pozwolił mi nigdzie jechać bo badanie może zaszkodzić może po badaniu w sobotę coś tez naruszyło ??? Skoro mi każe lerzec ?? Będzie dzwonił do mnie mam brać luteinę 4 razy po 2 tabletki i nospe 3 x2 jak nie leci mocno to leżeć ... i tak moja radość trwała zaledwie dwa dni ... a już było praktycznie Ok jeszcze może ten tydz i było by już po krwiaku a dziś nie wiem nic :( psychicznie padam zeby chociaż ktoś mi powiedział jak to jest z tym krwiakiem czytam o tym ale większość kończyła sie dobrze wiecie ten strach jest najgorszy teraz :(
Bardzo współczuję, myślę jednak, że gin ma rację, lepiej nie drażnić, poczekać. Niepewność jest najgorsza i to czekanie...pamiętaj o sobocie-co widziałaś i jak się wtedy czułaś, powtarzaj moja dzidzia jest silna cały czas. Afirmacja potrafi zdziałać cuda. Będzie dobrze. :)

Bardzo współczuję, myślę jednak, że gin ma rację, lepiej nie drażnić, poczekać. Niepewność jest najgorsza i to czekanie...pamiętaj o sobocie-co widziałaś i jak się wtedy czułaś, powtarzaj moja dzidzia jest silna cały czas. Afirmacja potrafi zdziałać cuda. Będzie dobrze. :)
Tak robię i sobie mowię ... ze stresu jest mi zimno i az dreszcze dostaje. Ale staram sie uspokoić .. mogła bym zasnąć ale tez nie moge ... Dziekuje za wszystkie słowa otuchy i wsparcia.

Tak robię i sobie mowię ... ze stresu jest mi zimno i az dreszcze dostaje. Ale staram sie uspokoić .. mogła bym zasnąć ale tez nie moge ... Dziekuje za wszystkie słowa otuchy i wsparcia.
Gdy ja stresuje się jakaś sytuacja to mam znajomą ,która mnie opiernicza i mówi co ma być to będzie i nic na to nie poradzimy ,a jakoś się ułoży i tak też będzie u Ciebie

reklama
No dobra to i ja się dołączę [emoji3], mam na imię Agnieszka i obecnie w 11tydz.4 dni ciąży. Niedawno skończyłam 41 lat i to.moja 5 ciąża. W styczniu poroniłam w 9 tyg. chodź ciąża zatrzymała się na 6. W lipcu ciąża biochemiczna, od tamtej pory odpuściłam temat dziecka. No i niespodzianka pod koniec września pozytywny test ciążowy. Nic nie planowałam , na nic nie liczyłam a tu bęc[emoji6] jak na razie wszystko przebiega prawidłowo, badałam na początku bhcg to zaczęłam od ponad 1300 w terminie miesiączki [emoji3] niewielkie plamienie miałam tylko raz poza tym ok. Lekarz podchodzi na luzie, biorę na razie luteinę ale każe mi powoli zmniejszać dawkę bo uważa że jej nie potrzebuje. W domu mam 3 córki: 15, 14 i 11 lat. 4 grudnia mam prenatalne, nie ukrywam że się trochę boję, tym bardziej że od wczoraj dopadła mnie jakaś paskudna jelitowka i ledwo żyje. Trzymam za was wszystkie mocne kciuki[emoji3]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry