Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tego mojego najstarszego to karmiłam na leżąco. I zasypiałam. Przez to nawet nie wiedziałam, czy zjadł czy zasnął. Budził się po 13razy w nocy. Nie byłam w stanie policzyć, więc rysowałam kreski na kartceTo była masakra. Myślę, że on bardziej mnie sobie wychował niż ja jego. Byłam wykończona. A z córką to nawet te dwie godziny jak spała kiedy mogłam spokojnie się wyłożyć jak chciałam i normalnie zasnąć to były wspaniałe
teraz też będę się starała odkładać dziecko.
Ja mam jeszcze pytania odnosnie tych lozeczek ale niestety musza zaczekac bo mam nieodparta ochote na sledzie i lece do sklepu![]()
Jestem po badaniu i wiecie co?
Chyba będzie dziewczynka![]()
Chociaż odwróciła się plecami i nic pokazać nie chciała, ale coś tam jakąś dziurke doktor dostrzegł. Nie mamy narazie kupować nic różowego, bo 100% nie dawał, ale już mówimy Ewunia, a nie Eddie.![]()
Myślałam, że u Kari źle się skończyło..
A druga sprawa, to miała zdjęcie w profilu..miejscowość, więc jakiś znajomy to pewnie nie miał problemu, żeby ją rozpoznać. I w ogóle myślę, że nikt tu nie jest aninimowy. Jak wszędzie zresztą.
Myśle że tak czy siak dzieciaki zime jeszcze w wózkach przejezdza, bo te wszystkie grube ubrania i inne to ciezko w tym chodzic maluszkowiRosiczka to jak Ty obstawiasz rok to mi zostaje 9m-cy. Ja myślałam, że tak z pół roku może.. Muszę pogadać z mężem co robimy. Coś czuję, że w naszej "stajni" ostatecznie będzie podwójny, 2w1 i parasolka
Safija, ale się uśmiałam ze zmarznietego cycka i atakowania taty![]()
Albo wielkie małe stopyMale pingwinki zima [emoji7]