reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

to było pytanie retoryczne.. nie chciałam wyjść na madrale dlatego znak zapytania :)
nie wszystkie 3w1 muszą być drogie i mieć całkiem dobry fotelik.
myślę że jak kupić wózek za 1500 i dokupić fotelik rzędu 600 zł to wyjdzie podobnie.
ale jak kto woli :)
fakt faktem że musi mieć testy i tyle :P
Wychodzi podobnie zwykle. Ja miałam przy córeczce zestaw 3w1 Navingtona i fotelik w tym zestawie to był Maxi Cosi cabrio fix, na tamten czas jeden z trzech najlepszych w testach na naszym rynku. A zestaw był w dobrej bardzo cenie. Osobno wyszłoby podobnie jeżeli nie więcej.

Ja teraz fotelik wyżej wspomniany jeszcze mam, więc zasadzam się na jakiś sensowny, kompaktowy wózek 2w1 na początek :).

reklama
Ja polecam fotelik z bazą isofix, jak macie w aucie. Nie wyobrażam sobie bez niej życia, dla mnie to całe motanie pasami to masakra... a tak pyk i baza sama da znać czy dobrze wpięty.
A czy miała któraś z Was do czynienia z gondolą która pasuje do joie mytraxa?

Ja polecam fotelik z bazą isofix, jak macie w aucie. Nie wyobrażam sobie bez niej życia, dla mnie to całe motanie pasami to masakra... a tak pyk i baza sama da znać czy dobrze wpięty.
A czy miała któraś z Was do czynienia z gondolą która pasuje do joie mytraxa?

My chcemy kupić bazę, ale później już wszystkie foteliki muszą być tej firmy co baza, więc trzeba to przemyśleć już teraz.

A wózek jak na razie mój nr 1 to Aero Tutis.

My chcemy kupić bazę, ale później już wszystkie foteliki muszą być tej firmy co baza, więc trzeba to przemyśleć już teraz.

A wózek jak na razie mój nr 1 to Aero Tutis.
Nie koniecznie. Nie wszystkie bazy pasują do następnego fotelika. Każda firma ma raptem 1 czy 2 bazy pasujące do lupiny i do fotelika 9-18.
I pytanie czy kupując dziś fotelik 9-18 będzie on pasował do dziecka i auta? Do auta może dopasować zakładając że nie zmienisz auta w tym czasie. Poza tym są też foteliki 9-25 i te są tylko na pasy więc decydując się teraz na fotelik do 18kg będziesz musiała 3 latka przerzucić w fotelik 15-36 a to już średnia opcja dla takiego malucha.
Sam fotelik z baza przy łupinie super sprawa bo i tak nosisz to razem.z dzieckiem przy kolejnym nie ma to znaczenia.
I dla tych co nie mają ISO w samochodzie taka informacja są też bazy zapinane pasami [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry