reklama
belle81
Fanka BB :)
Grabcia123
Pozostaje się tylko cieszyć
gratulacje 
belle81
No pewnie ze się cieszę,ale i obawy ciągle są.
Czy beta dobrze przerasta,czy kropka będzie tam gdzie trzeba,czy brak objawów to dobrze czy źle...Ach same frustracje.
Ale to chyba nasza taka mamusiowa dola żeby się martwić o te nasze dzieci od poczęcia już przez całe życie
Czy beta dobrze przerasta,czy kropka będzie tam gdzie trzeba,czy brak objawów to dobrze czy źle...Ach same frustracje.
Ale to chyba nasza taka mamusiowa dola żeby się martwić o te nasze dzieci od poczęcia już przez całe życie
Grabcia123
Doskonale cię rozumiem..ja ciągle się boje..a to złych wyników a to że na usg mi powiedzą : maluszek przestał się rozwijać.. Ciągle ciemne scenariusze..No pewnie ze się cieszę,ale i obawy ciągle są.
Ale to chyba nasza taka mamusiowa dola żeby się martwić o te nasze dzieci od poczęcia już przez całe życie![]()
rena-chan
Też nie mam objawów i to mnie okrutnie martwi
zwariuje chyba. To druga ciąża i kiedyś sądziłam, że z drugą będzie na luzie a tu nie. W pierwszej miałam bolesne piersi i wyszło mi kilka ropnych pryszczy a teraz nic i się martwię 
belle81
Moja trzecia i już jest zupełnie inna.Też nie mam objawów i to mnie okrutnie martwizwariuje chyba. To druga ciąża i kiedyś sądziłam, że z drugą będzie na luzie a tu nie. W pierwszej miałam bolesne piersi i wyszło mi kilka ropnych pryszczy a teraz nic i się martwię
![]()
W poprzednich wiedziałam zanim zrobiłam test,a teraz gdyby nie testy i wyniki bety to totalna cisza.
Pierwsze co to zawsze było wrażliwość a zapachy,odrzucenie od kawy,ból piersi. Okropne mdłości... A teraz nic.
Wiem,jest jedną zmiana -man dużo więcej energii. Rano wstaje przed budzikiem ( 6) i mogę działać cały dzień
Grabcia123
Moja dopiero druga i zupełnie inna.. Pierwsze co z synkiem dużo później wyszedł test bo tydzień po spodziewanej @ wyszła druga kreska ale bledsza niż kontrolna... Po 2 spałam jak zabita i to ciągle.. Miałam ochotę na ketchup np i uwielbialam grzybki marynowane.. Teraz tych rzeczy nie tkne.. Teraz wogole brak apetytu totalny.. Strasznie śmierdzi mi surowe mieso cierpię na bezsenność częste wysypki na udach i ból piersi...
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
belle81
Aż jestem ciekawa co nam wyjdzie z tych totalnych inowacjiMoja dopiero druga i zupełnie inna.. Pierwsze co z synkiem dużo później wyszedł test bo tydzień po spodziewanej @ wyszła druga kreska ale bledsza niż kontrolna... Po 2 spałam jak zabita i to ciągle.. Miałam ochotę na ketchup np i uwielbialam grzybki marynowane.. Teraz tych rzeczy nie tkne.. Teraz wogole brak apetytu totalny.. Strasznie śmierdzi mi surowe mieso cierpię na bezsenność częste wysypki na udach i ból piersi...
Podziel się: