dżoasia
Fanka BB :)
hahaha no kuźwa faktycznie. Zabij mnieNo Asia, no co Ty kochana???
Encyklopedio i CBA w jednym.. Pisałam nawet fotki wklejalam i klejnoty oglądałaś.
Chyba jesteś przemęczona kochana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
hahaha no kuźwa faktycznie. Zabij mnieNo Asia, no co Ty kochana???
Encyklopedio i CBA w jednym.. Pisałam nawet fotki wklejalam i klejnoty oglądałaś.
Chyba jesteś przemęczona kochana.
Dokładnie, czego się nie robi... Mam nadzieję, że jutro będzie Ci lepiej. Trzymaj się ciepło!!Ja się zle czuje ale co się nie robi dla tego upragnionego celu... Pracuje w domu mam prace siedzaca więc tez tak srednio ale lepiej niz napewno fizyczna.
Hej, dzięki, u mnie na razie spokój, odpukać. Mam zrobić cytologię i się boję, że będę krwawić przez to, no ale ostatnią mam sprzed roku, więc chyba muszę.Sssurykatka jak u Ciebie. Uspokoiło się?
Dziewczyny mam pytanko:
*Czy cytokiny i pai-1 robi sie w konkretnym dniu cyklu?czy w Krakowie to tylko Prokocim je robi?
*Czy któraś z Was wspomagała sie ziolami w czasie stymulacji?
Hej, dzięki, u mnie na razie spokój, odpukać. Mam zrobić cytologię i się boję, że będę krwawić przez to, no ale ostatnią mam sprzed roku, więc chyba muszę.
Nie odrzuca mnie już od jedzenia, ale zaczęło się poranne rzyganko, najgorzej, że jak tylko wstanę to mnie drze, a nie mam czym...![]()
Robił mi to inny lekarz nie mój miał wtedy wolne wygladalo to w ten sposob ze na łóżku ginekologicznym wwtrzykneli mi zarodek jedna pielęgniarka trzymala na brzuchu urzadzenie do usg zeby widzieli czy jest juz w macicy zarodek .Ja miałam. Musiałam odczekać cykl i transfer (udany)Też mam endometrioze 1 stopnia
Ojej to ciąża się rozwija, super choć nie zazdroszczę Ci przytulanka z kibelkiem. Mnie to ominęło ale mdłości straszne miałam przez pona 3 miesiące.Hej, dzięki, u mnie na razie spokój, odpukać. Mam zrobić cytologię i się boję, że będę krwawić przez to, no ale ostatnią mam sprzed roku, więc chyba muszę.
Nie odrzuca mnie już od jedzenia, ale zaczęło się poranne rzyganko, najgorzej, że jak tylko wstanę to mnie drze, a nie mam czym...![]()