reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kur..... dzis od bardzo bardzo dawna mam ochote ebnac drzwiami i nie wrocic
Mój też miał takie akcje,w pierwszej i drugiej ciąży tez miałam różne myśli A teraz jest zupełnie inaczej. Myślę ze faceci o wiele później dojrzewają i jeszcze musi być duzy nasz wkład zeby dojrzeli w dobrym kierunku [emoji6]

Mój też miał takie akcje,w pierwszej i drugiej ciąży tez miałam różne myśli A teraz jest zupełnie inaczej. Myślę ze faceci o wiele później dojrzewają i jeszcze musi być duzy nasz wkład zeby dojrzeli w dobrym kierunku [emoji6]
Ja mam wrażenie ze oni to rozwijaja sie do 5 roku życia a potem juz tylko rosna[emoji6] humor mi sie poprawil troche . Ale nienawidzę milczeć tym bardziej ze buzia zazwyczaj mi się nie zamyka

Ja mam wrażenie ze oni to rozwijaja sie do 5 roku życia a potem juz tylko rosna[emoji6] humor mi sie poprawil troche . Ale nienawidzę milczeć tym bardziej ze buzia zazwyczaj mi się nie zamyka
Oj to ja muszę dobrze synów wychować bo później wszystko na mnie będzie [emoji1787] tylko ze starszym to ja juz cudów nie zdziałam bo ma 5,5 roku [emoji6]

Jutro jedziemy pooglądać wózki :) na razie tylko oglądnąć jak co na żywo wygląda itp. Miało być w tygodniu ale w sumie mam do kupienia adapter do pasów do auta z olx i sobie po drodze odbiorę jutro :) w weekend też zamówię sobie poduszkę do spania, podobno super sprawa
Mi już mąż zamówił poduszkę [emoji173] w poniedziałek będę miała :))

....ale mi serce dzisiaj szaleje - puls 98 a nie ruszałam się od kilkunastu minut. Też miewacie takie puls wysoki?

reklama
Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym wiekiem bo zgubiłam wątek ale ja w moim wieku to chyba ogłupiałam z trzecim dzieckiem

Haha to ja muszę zmadrzec bo pierwsze rodziłam mając 23 teraz będę mieć 25 a trzecie chciałam mieć koło 30.. To już jednak się nei zdecyduje... Ba może już miej jajniki wygasna skoro to taka starość już [emoji23][emoji23]

Oj pamietaj, że u nas w grę wchodzą teraz hormony i często przesadzamy :(
Oby się poukładało. A długo juz razem jesteście?
U mnie wada i zaleta jednoczesnie jest to, ze sie bardzo przyjaznimy. Tylko momentami mam wrażenie, ze zapominamy o miłości i żyjemy jak brat z siostrą

U nas czasami brakuje czasu na "małżeńskie życie" przez co rzeczywiście wygląda to jak rodzeństwo.. Ale męża mam romantyka i jeśli długo to trwa to zaraz mi przypomina jak się kochamy [emoji7]

Kochane martwi mnie ta moja wysypka.... Cały boki brzuszka zesypane...

Do góry