Nati88
Fanka BB :)
Cola jest super na mdłości i zgageNa mnie rennie i maalox w miarę działały a z takich pod ręcznych rzeczy to cola daje radę, wiem, że niezbyt zdrowa ale mi pomaga na mdłości i zgage
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Cola jest super na mdłości i zgageNa mnie rennie i maalox w miarę działały a z takich pod ręcznych rzeczy to cola daje radę, wiem, że niezbyt zdrowa ale mi pomaga na mdłości i zgage
Mój też miał takie akcje,w pierwszej i drugiej ciąży tez miałam różne myśli A teraz jest zupełnie inaczej. Myślę ze faceci o wiele później dojrzewają i jeszcze musi być duzy nasz wkład zeby dojrzeli w dobrym kierunku [emoji6]Kur..... dzis od bardzo bardzo dawna mam ochote ebnac drzwiami i nie wrocic
Ja mam wrażenie ze oni to rozwijaja sie do 5 roku życia a potem juz tylko rosna[emoji6] humor mi sie poprawil troche . Ale nienawidzę milczeć tym bardziej ze buzia zazwyczaj mi się nie zamykaMój też miał takie akcje,w pierwszej i drugiej ciąży tez miałam różne myśli A teraz jest zupełnie inaczej. Myślę ze faceci o wiele później dojrzewają i jeszcze musi być duzy nasz wkład zeby dojrzeli w dobrym kierunku [emoji6]
Oj to ja muszę dobrze synów wychować bo później wszystko na mnie będzie [emoji1787] tylko ze starszym to ja juz cudów nie zdziałam bo ma 5,5 roku [emoji6]Ja mam wrażenie ze oni to rozwijaja sie do 5 roku życia a potem juz tylko rosna[emoji6] humor mi sie poprawil troche . Ale nienawidzę milczeć tym bardziej ze buzia zazwyczaj mi się nie zamyka
Leżę i kwicze[emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Oj to ja muszę dobrze synów wychować bo później wszystko na mnie będzie [emoji1787] tylko ze starszym to ja juz cudów nie zdziałam bo ma 5,5 roku [emoji6]
Dobrze że Ci się trochę humor poprawił [emoji3]Leżę i kwicze[emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
To tak jak moja Liwia . Ciekawe kiedy im się odmieni. U mamusi najlepiejDobrze że Ci się trochę humor poprawił [emoji3]
Aleks i tak mi powtarza że on żony nie chce i bedzie ze mną mieszkać [emoji16] więc problem z głowy [emoji1787]
Na te też patrzyłam, ale też kompletnie nie wiem jaki będzie najlepszy
Mi już mąż zamówił poduszkę [emoji173] w poniedziałek będę miałaJutro jedziemy pooglądać wózkina razie tylko oglądnąć jak co na żywo wygląda itp. Miało być w tygodniu ale w sumie mam do kupienia adapter do pasów do auta z olx i sobie po drodze odbiorę jutro
w weekend też zamówię sobie poduszkę do spania, podobno super sprawa
Nie wiem za bardzo o co chodzi z tym wiekiem bo zgubiłam wątek ale ja w moim wieku to chyba ogłupiałam z trzecim dzieckiem
Oj pamietaj, że u nas w grę wchodzą teraz hormony i często przesadzamy![]()
Oby się poukładało. A długo juz razem jesteście?
U mnie wada i zaleta jednoczesnie jest to, ze sie bardzo przyjaznimy. Tylko momentami mam wrażenie, ze zapominamy o miłości i żyjemy jak brat z siostrą