reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jak tak czytam co piszecie to ja jestem jakąś kompletnie Zielona. O adapterze nie miałam pojęcia. O poduszce jeszcze nie pomyślałam... wózki to chciałam zacząć oglądać gdzieś w lutym ... coś jeszcze mnie ominęło? Czy jakas ignorantka ze mnie??

Kochana ja tylko jadę pooglądać póki co nie kupuje :) ale że mamy jutro luźną sobotę, żadnych gości to się wybieramy żeby pooglądać a zakup też pewnie jakoś w styczniu czy lutym

reklama
Myślę, że forum ma to do siebie - jest kopalnią pomysłów i inspiracji ;) też nie wiedziałam i nie myślałam o wielu rzeczach zanim o nich nie przeczytałam. Nie mam pewności co do płci, a już zaczynam ubranka oglądać... szok! Serio myślałam, że później mi się to załączy :D
Hahahaha ale ubranka to taka nasza kobieca cecha więc to się nie liczy ;p mamy po prostu do tego słabość;)

Kochana ja tylko jadę pooglądać póki co nie kupuje :) ale że mamy jutro luźną sobotę, żadnych gości to się wybieramy żeby pooglądać a zakup też pewnie jakoś w styczniu czy lutym
Nie no ja rozumiem ale ja o oglądaniu w lutym dopiero myślałam [emoji23] mam nadzieję że Wasza wymiane opinii na ten temat odnajde w lutym jak zacznę o tym myśleć albo zaraz może postrzelam screeny ;)

Teraz musisz się tym podzielić bo mnie ciekawość zezre [emoji23]
No cóż, w skrócie to wszystkie mebelki do pokoiku, ozdoby, zasłony w okna (?!), przewijaki, wózki, chicco baby hug i inne super gadżety. Czuję się lekko nawiedzona - niedługo zacznę laktatory oglądać pewnie [emoji41][emoji38] na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że na razie nic jeszcze nie kupiłam [emoji39]

No cóż, w skrócie to wszystkie mebelki do pokoiku, ozdoby, zasłony w okna (?!), przewijaki, wózki, chicco baby hug i inne super gadżety. Czuję się lekko nawiedzona - niedługo zacznę laktatory oglądać pewnie [emoji41][emoji38] na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle, że na razie nic jeszcze nie kupiłam [emoji39]
<3 [emoji23] no dobra ja mebelkow to nie Bo u nas to będzie tylko niemowlecy kącik w sypialni... Ale tapetę w do pokoju juz tak [emoji14] łóżeczko chicco też mam obczajone :D więc chyba wszystko z Tobą ok (może poza tymi zaslonami [emoji23]) poczytaj sobie o ekspresach do mleka - ponoć mega gadżet dla mam niekarmiacych lun wspomagajacych sie MM ale również dla wszystkich od momentu wprowadzania słoiczkow :) tak gdybys nie miala juz czego szukac [emoji14]

<3 [emoji23] no dobra ja mebelkow to nie Bo u nas to będzie tylko niemowlecy kącik w sypialni... Ale tapetę w do pokoju juz tak [emoji14] łóżeczko chicco też mam obczajone :D więc chyba wszystko z Tobą ok (może poza tymi zaslonami [emoji23]) poczytaj sobie o ekspresach do mleka - ponoć mega gadżet dla mam niekarmiacych lun wspomagajacych sie MM ale również dla wszystkich od momentu wprowadzania słoiczkow :) tak gdybys nie miala juz czego szukac [emoji14]
Wierzę, że pomysłów w tej materii na pewno nie braknie :D
A tymczasem idę spać bo mi pikawa zaraz wyskoczy... dobrej nocy Dwupaczki ;)

reklama
@Kaamilaaa ja też dzisiaj mam takie bóle dołem, właśnie wzięłam nospe i magnez, zaraz zjem kolacje i idę się położyć
Ten troll mnie doprowadził do strasznego wkur...a

@Vivienne 1 bardzo podobny do bugaboo, bardzo ładny tylko ma piankowe koła, a ja wolę na pompowanych

@Wiol86 na wątku ze zdjęciami brzuszków kokosova wrzuciłam link gdzie można sobie pobrać za darmo

Jutro idę rano na badania, mam nadzieje, że jakoś wytrzymam głodna i nie padne po drodze ...
Dziękuję! Ściągnę te karty na pewno, są super!

Do góry