• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A Wy coś pichcicie, gotujecie na święta czy raczej z racji ciąży odpoczywacie?
Ja bede z tz mama gotowac i wszystko szykowac, tak samo jak w zeszlym roku [emoji6]
Ja płacę 150 także niewiele mniej, moja poprzednia ciąża obumarła także ja się doszukuje we wszystkim i po prostu schizuje.
Ja cie rozumiem i jesli czestsze wizyty ci pomagaja i uspokajaja to jak najbardziej [emoji6] tylko pamietaj nie daj sie tez zwariować bo to tez nic dobrego [emoji6]

Ja za wizyty nie place mino ze chodze do prywatnej ginekolog

A czy tak częste wizyty są w stanie temu zapobiec? W którym tygodniu to się stało?
W połowie 8 tygodnia. Nie są w stanie zapobiec, ale wolę iść i wydać te pieniądze niż siedzieć i stresować się czy wszystko jest w porządku. Dlatego będę chodzić co 2 tygodnie póki nie będę czuła ruchów albo detektor nie zacznie łapać tętna.

Ja bede z tz mama gotowac i wszystko szykowac, tak samo jak w zeszlym roku [emoji6]Ja cie rozumiem i jesli czestsze wizyty ci pomagaja i uspokajaja to jak najbardziej [emoji6] tylko pamietaj nie daj sie tez zwariować bo to tez nic dobrego [emoji6]

Ja za wizyty nie place mino ze chodze do prywatnej ginekolog
Teraz i tak już lepiej się czuje psychicznie, kiedy minął już ten 9 tydzień. Ja za badania nie płacę, tylko za wizytę także dla mnie też to jest korzystne :-)

reklama
Kawał wieczoru czytałam czy to w ogóle możliwe, ale wczoraj jak lezałam spokojnie, trzymałam się za brzuch to wyczuwałam takie delikatne bulgotanie, "trzepot skrzydeł motyla" (super określenie ;)) i w sumie wahałam się czy o tym pisać, ale naprawdę nie miałam tak nigdy wcześniej ;) może naiwnie, ale wierzę, że to pierwsze wyczuwalne sygnały z macicy [emoji39] znalazłam w necie kilka osób, które miały coś podobnego więc nie czuję, że ześwirowałam [emoji39]

Tez czuje coś takiego, ale wydaje mi się ze to za wcześnie troszczę, to chyba bardziej te uciskane przez rosnąca macice jelita. Taki filmik kiedyś oglądałam o tym, chyba nawet na fb:) ale kto wie, może to naprawdę dzidzia:))?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry