Monafkinia
Fanka BB :)
W sumie nie wiem czemu zjadłam surowe. Głodna byłamTo czemu jadłaś mimo, że byly surowe? [emoji39][emoji39][emoji39]
Kiedyś też mi takie wyszły, więc teraz placki robię tylko wtedy kiedy nie goni mnie czas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W sumie nie wiem czemu zjadłam surowe. Głodna byłamTo czemu jadłaś mimo, że byly surowe? [emoji39][emoji39][emoji39]
Kiedyś też mi takie wyszły, więc teraz placki robię tylko wtedy kiedy nie goni mnie czas.
Ojejku...dobrze, że historia z dobrym zakończeniem.Hej. Ja wczoraj mialam okropny dzień. Poklócilam się z mężem, ale że hormony mi szaleją to parę niepotrzebnych słów padło. Na szczęście zaraz się opamietalam, przeprosiłam i się pogodzilismy, ale byłam już spakowana [emoji23] teraz się z tego śmieję... Wczoraj od rana pobolewał mnie brzuch a po kłótni doszła głowa od tego szlochania. Wzięłam paracetamol w końcu. Teraz noc już spokojnie przespana ale obudziłam się z taką niemocą, że nie mam siły pracować i wzięłam urlop na żądanie. Odpocznę sobie chociaż dzisiaj
Ja mam suszarkę od miesiąca. Samsung z wyższej półki. Ale powiem Ci, że nie lubię jej używać. Ubrania po niej nie są świeże jak po normalnym wyschnięciu. Są takie "wczorajsze?".A ja w drodze do szpitala na badania.
Oby dzisiaj nie bylo duzo nagłych przypadkow bo zwariuje jak bede musiała jeszcze jutro jechać.
Dziewczyny mam tyle prania w domu, ze chyba tydzien bede prać a i tak dalej bedzie. Zaluje, ze nie mam suszarki bebnowej bo nienawidzę rozstawionych suszarek w calym mieszkaniu
Czyli dobrze sie spi z taka poducha ? [emoji14] dobrze wiedzieć bo zastanawiam sie nad uszyciem sobie takiej [emoji14]Cześć Dziewczyny. Trzymam kciuki za wszystkie badania i wizyty.
Też wieczorem źle się poczułam, miałam taki twardy brzuch i było mi niedobrze. Położyłam się spać już o 22 - to była dobra decyzja.
Z mężem kłócę sie równie często, ale widzę po nim, ze stara się mimo wszystko być łagodniejszy i mniej radykalny w swoich "racjach" a kiedy choć trochę podnosi głos od razu każę NA NAS nie "krzyczeć" [emoji6]
Dziś spędziłam upojną noc z... moją nową poduszką ciążową,ma się rozumieć [emoji39] Absolutnie polecam, prawdziwy hit, sama dopasowuje się do ciała i nagle ten lewy bok staje się wygodną pozycją. Ba, jestem w stanie przespać tak prawie całą noc. Polecam [emoji4]
Tez polecam dla mnie to był absolutny hitCzyli dobrze sie spi z taka poducha ? [emoji14] dobrze wiedzieć bo zastanawiam sie nad uszyciem sobie takiej [emoji14]
BiednaTez polecam dla mnie to był absolutny hitpo ciąży też z nia spalam
Jeju zebym tylko w tej ciazy na patologie ciazy nie trafila. Tak niemiłe polozne ze szok. W życiu mnie tak pobieranie krwi nie bolalo. Jeszcze pretensje, ze mam żyły brzydkie. Na koniec tak mi igle wyszarpala, ze az krew sie polala