mariakowalska89
Zaangażowana w BB
Ale to lekarz kazał Ci robić czy tak sama dla siebie chcesz zrobić ?w piatekale to bedzie tylko 6dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to lekarz kazał Ci robić czy tak sama dla siebie chcesz zrobić ?w piatekale to bedzie tylko 6dpt
Gratuluje dzieciaczkow kochana, fajnie, ze napisalas. U mnie podobnie pierwsza ciaza niespodzianka, a pozniej zaczely sie schody, ale w koncu zdecydowalismy sie na in vitro. Tez bedzie 5.5 roku roznicy czego nie chcialam, ale tak naprawde w przyszlosci to nawet te 9 lat roznicy nie bedzie mialo znaczenia, wazne, za sa [emoji173]️. A znalezli u Ciebie jakis problem czy po prostu sie udalo?
Ale to lekarz kazał Ci robić czy tak sama dla siebie chcesz zrobić ?![]()
Coś się u mnie odblokowało i się w końcu udało.
Mój gin nie za bardzo szukał problemu. Tylko prolaktynę badałam. Po prostu kazał się starać. Ale to był taki zwykły gin na NFZ a moja wiedza była wtedy na zerowym poziomie. Żałuję, że wtedy nie trafiłam na to forum i nie zaczęłam interesować się in vitro. Pewnie tak miało być
@Kurcia przykro mi, trzymaj się.
Nie, ja czekam na piatek na pierwsze sprawdzenie bety. Ja tez mowilam ze nierealne, obdzwonilam wszytkich, mialam konsultacje z embriologiem, kilkoma lekarzami bo nawet nie chcialam jechac a okazalo sie ze tak sie podniosly klasami, nigdy nie wiadomo.
A dlaczego uwazasz ze niemoiwe, jak moje z 1BC sie podniosly to wszystko jest mozliwe. Teraz tylko trzeba czekac czy cos z nich bedzie.
Ja miałam, najpierw pół godziny przed transferem i dwie godziny po transferze. Cena spora, ale ja w Novum w Wawie, więc w Ciechocinku pewnie taniejCzy któraś z Was miała podawany Atosiban. Jak to wygląda w ciechocinku i ile to kosztuje?