reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hmm u mnie nie działają regularne stosunki
To musi być wyskok albo przerwa [emoji23][emoji23]
Mąż po 3 latach 1 raz pojechał w 2 tyg delegacje i dzidzia gotowa [emoji23][emoji23] tak każde zrobione
No to ja tak będę mieć w następnym cyklu, po 2 tyg M wraca prosto w moja owu[emoji6]
Oby zadzialalo jak u ciebie[emoji120] [emoji120]

reklama
Postanowiłam, że jutro testuje [emoji2]
No kochana, to trzymam kciuki! Szansa jest spora, czekamy!
Ja dziś zrobiłam jak głupia, 11dpo, nie z pierwszego moczu, no i ten chiński gówniany, nie wiem nawet po co[emoji51]
Oczywiście biel vizira, no ale mam duze usprawiedliwienie[emoji23] [emoji23]
Oj trzymam ostro kciuki [emoji1319]
Za każda z was [emoji6][emoji6]
A w jakim wieku jesteś, jeśli można spytać? To już ostatnie planowane czy jeszcze większą gromadke chcesz?[emoji2]

Może masz źle dobrana dawkę w sensie za mało dla organizmu bo kogo nie pytam to właśnie pełno ennegi po tym leku
Ale mam badana TSH przez endo i mam cały czas 0.9. Spadło z 3.6 początkowego. Myślę że mam więcej problemów niż to hashi, tyle ze lekarze nie reagują za dobrze na objawy "jestem zmęczona i nie mogę zajść w ciążę". Dlatego szukam na własną rękę[emoji45]

Ale mam badana TSH przez endo i mam cały czas 0.9. Spadło z 3.6 początkowego. Myślę że mam więcej problemów niż to hashi, tyle ze lekarze nie reagują za dobrze na objawy "jestem zmęczona i nie mogę zajść w ciążę". Dlatego szukam na własną rękę[emoji45]
Moze jakis witamin Ci brakuje?

Praktycznie od momentu owulacji w 11dc pobolewają mnie jajniki. Raz jeden, raz drugi, czasami nawet oba na raz. Czy to oznacza jakies problemy hormonalne? W ogole to jest normalne ze czuje je codziennie? Dzis 17dc.

Postanowiłam, że jutro testuje [emoji2]
Powodzenia
Praktycznie od momentu owulacji w 11dc pobolewają mnie jajniki. Raz jeden, raz drugi, czasami nawet oba na raz. Czy to oznacza jakies problemy hormonalne? W ogole to jest normalne ze czuje je codziennie? Dzis 17dc.
Kolezanka miala podobne problemy z jajnikami, ale utrzymywalo sie to przez kilka cykli. Okazalo sie ze wyszla cysta na jajniku. Jesli masz tak pierwszy raz i w nastepnym cyklu sie nie powtórzy to moze to nic takiego.

reklama
Do góry