MasterKa
Fanka BB :)
Noo...[emoji7][emoji7]Ale emocje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo...[emoji7][emoji7]Ale emocje![]()
Aaaaaaaaaa jest jest jest wkońcu piękna krecha GratulacjeJuż zatestowałam [emoji2][emoji2956] czy ja jestem zaspana czy jednak jest II? [emoji2956]Zobacz załącznik 923389
No musialo to byc wtedy kiedy mialas tz [emoji14]Bo ja teraz trochę zgłupiłam [emoji23] czyli do zaplodnienia nie doszło teraz jak maż był czy jak? Bo ja zielona jestem w temacie...
No pewnie,że II [emoji16] Gratulacje!Już zatestowałam [emoji2][emoji2956] czy ja jestem zaspana czy jednak jest II? [emoji2956]Zobacz załącznik 923389
No Tak ale liczy się od dnia ostatniej@Termin @ miałam na poniedziałek albo środę, jakos tak [emoji2] a z drugiej apki na piątek [emoji2] hmm...4 tydzień to wątpię bo meza nie było [emoji23] on był 2 tygidnie temu jakoś [emoji2]
O Madko Bosko!!gratuluje kochana!!!!Już zatestowałam [emoji2][emoji2956] czy ja jestem zaspana czy jednak jest II? [emoji2956]Zobacz załącznik 923389
No tak była [emoji2] bo miałam mokro okrutnie [emoji23][emoji23]No musialo to byc wtedy kiedy mialas tz [emoji14]
Dzis masz 34dc a owu pewnie byla te 2tygodnie temu jak mialas meza w domu [emoji14]
Doszło doszłoBo ja teraz trochę zgłupiłamczyli do zaplodnienia nie doszło teraz jak maż był czy jak? Bo ja zielona jestem w temacie...![]()