redferrari
Fanka BB :)
A od kiedy Ty się tak lekarza z betowaniem słuchaszNie wiem kiedy lekarz zaleci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A od kiedy Ty się tak lekarza z betowaniem słuchaszNie wiem kiedy lekarz zaleci![]()
śledzi po prostu nie lubię a że teraz czas śledźowy - to napisałam, że bez nich, a może być z czymś innym, nie koniecznie z rybą - ja osobiście wole mięcho i sery, jajaAle ma być z rybą czy jak?![]()
Nie wiem czy wrzucałam kiedyś pomysł na sałatkę z makaronu ryzowego (są z ryży brązowego jeśli ma być dieetyczny). No to leci tak:śledzi po prostu nie lubię a że teraz czas śledźowy - to napisałam, że bez nich, a może być z czymś innym, nie koniecznie z rybą - ja osobiście wole mięcho i sery, jaja![]()
łałałiła miamNie wiem czy wrzucałam kiedyś pomysł na sałatkę z makaronu ryzowego (są z ryży brązowego jeśli ma być dieetyczny). No to leci tak:
makaron ryżowy
kurczak
świeży ogórek
rzodkiewka
kalafior z pary
do tego jogurt grecki, mnóstwo koperku i czosneczek, może być troszke soku z cytryny do smaku, sól i pieprz. Smacznego
A jeśli z rybką to może:
pieczony łosoś (w pieprzu i cytrynie)
kasza gryczana
ogórek
pieczona gruszka
mus z rukoli (rukola zblendowana z odrobiną musztardy, soku z cytryny, miodu + sól i szczypta chili). Ta gruszka może brzmi dziwnie to tego ale smak niezapomniany![]()
O właśnie, i coś fajnego dla IO, bo ja to muszę sobie żarcie w pudełka zapakować chyba jadąc w odwiedziny. Bo grzybów niet, barszczów średnio, ciast niet, smażonych niet. I zostaje jakaś ryba z sałatą chyba i kapustą kiszonąAle ma być z rybą czy jak?![]()
I jak udalo sie? Na co zwracac uwage przy in vitro?Przechodziłam to, uwierz mi, że % okolicznościowo nic nie zmienią w parametrach nasienia.
My walczyliśmy z oligo bite 3 lata i w przeciągu tego czasu wyrobiłam sobie zdanie na ten temat.
[emoji1786] Ja to nigdy nie wiem co na obiad zrobić [emoji33] a Ty przepisy jak z rękawa rzucasz [emoji1787]Nie wiem czy wrzucałam kiedyś pomysł na sałatkę z makaronu ryzowego (są z ryży brązowego jeśli ma być dieetyczny). No to leci tak:
makaron ryżowy
kurczak
świeży ogórek
rzodkiewka
kalafior z pary
do tego jogurt grecki, mnóstwo koperku i czosneczek, może być troszke soku z cytryny do smaku, sól i pieprz. Smacznego
A jeśli z rybką to może:
pieczony łosoś (w pieprzu i cytrynie)
kasza gryczana
ogórek
pieczona gruszka
mus z rukoli (rukola zblendowana z odrobiną musztardy, soku z cytryny, miodu + sól i szczypta chili). Ta gruszka może brzmi dziwnie to tego ale smak niezapomniany![]()