Ciesze się ze potwiedzasz, a moze wiesz czy jest mozliwosc dokupienia do niego gondoli??? Byłoby superTeż mamy ta spacerowkei nie zamienilabym na zadna inna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciesze się ze potwiedzasz, a moze wiesz czy jest mozliwosc dokupienia do niego gondoli??? Byłoby superTeż mamy ta spacerowkei nie zamienilabym na zadna inna
A moze dostawka do wozka ?Ja mam i nowa spacerowke i caly zestaw osobno z gondola ... I teraz nie wiem czy kupowac wozek rok po roku czy niema sensu ... [emoji43] misia bedzie miala rok i 8 miesiecy jak sie groszek urodzi
Daj troche [emoji54][emoji54][emoji120][emoji120]matko az mi slinka leci [emoji39]Jest kapusta jest moc..... laski robię bigos ale jak tak.dalej pójdzie to zaraz mi braknie tej kapusty[emoji39][emoji4] Zobacz załącznik 926889
Możliwość jest. Nowa to jakies 450zl tyle ze sam montaz mnie nie przekonujeCiesze się ze potwiedzasz, a moze wiesz czy jest mozliwosc dokupienia do niego gondoli??? Byłoby super
Nie nie mam dostawki dlatego myśle albo o wozku rok po roku albo własnie o dostawceA moze dostawka do wozka ?
Moj zrezygnowal calkiem z wozka dopiero majac 2lata wiec u Ciebie to moze byc za wcześnie [emoji848]Daj troche [emoji54][emoji54][emoji120][emoji120]matko az mi slinka leci [emoji39]
Generalnie wydaje mi sie ze dostawka bylaby ok taka z siedzeniem. Rok po roku to zawsze gabarytowo bedzie duzy wozek. Do zimy mala Ci podrosnie a Ty zostaniem z duzym wozkiemNie nie mam dostawki dlatego myśle albo o wozku rok po roku albo własnie o dostawce
No właśniw i to jest moje ale przy wózku rok po roku ...Generalnie wydaje mi sie ze dostawka bylaby ok taka z siedzeniem. Rok po roku to zawsze gabarytowo bedzie duzy wozek. Do zimy mala Ci podrosnie a Ty zostaniem z duzym wozkiem![]()
Ja powiedziałam, ze jak mlody bedzie soe buntowac, ze chce do wozka to mala wezme w chustę a on do spacerowki. Albo spaceru w 4 z dwoma wozkami [emoji33]No właśniw i to jest moje ale przy wózku rok po roku ...
Mój maz pracuje w delegacji ..wiec ja bede musiala sobie sama radzic ..Ja powiedziałam, ze jak mlody bedzie soe buntowac, ze chce do wozka to mala wezme w chustę a on do spacerowki. Albo spaceru w 4 z dwoma wozkami [emoji33]
Kciukam [emoji123]Mojego tz tez pewnie w wiekszosci nie bedzie w domu... wiec tez bede musiala sobie radzic z dwójką [emoji57]
A dziewczyny trzymajcie kciuki,jutro dzwonie umawiac sie na ogladanie mieszkań, jedno nam sie bardzo podoba ciekawe czy sie uda ktores wybrac [emoji120][emoji57]