AasiaI
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 927117 Zobacz załącznik 927118 Może któraś z Was powie mi czy coś u naszej niunki widać..mąż nagrał filmik ja zrobiłam jakieś.,, zdjęcia,, może któraś coś zauważy?![]()
Nikt nie wie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zobacz załącznik 927117 Zobacz załącznik 927118 Może któraś z Was powie mi czy coś u naszej niunki widać..mąż nagrał filmik ja zrobiłam jakieś.,, zdjęcia,, może któraś coś zauważy?![]()
Kobitki jakie ciasta pieczecie na swieta ??
Ja wlasnie wczesniej wydawalo mi sie, ze czulam i raczej na pewno to bylo to. Teraz juz nie czuje prawie nic. Jak juz to bardzo rzadko ale juz nie tak pewnie jak wcześniejJa kilka razy zaledwie wyczułam, tak mi się przynajmniej wydaje. Niestety bardzo rzadko odczuwam malucha
(
Ale cudaRobiłam stroiki świąteczne. Pierwszy raz i musze sie pochwalić efektem
Zrobiłam 4 duze i 1 mały zajęło mi to 3h a zmęczona jestem masakrycznie...nie wiem czy to ciąża tak na mnie dziala czy tak sie rozleniwilam ostatnio![]()
Czyli u Ciebie Swieta dopiero za 2tyg? Pochodzę z Podkarpacia. Moi dziadkowie mają po 94lata, więc w ich młodości połowa wsi to byli Polacy a połowa Ukraińcy (wprawdzie grekokatolicy a nie prawosławni)....no dobra jeszcze jakąś część stanowili Żydzi i Łemkowie (Bieszczady byly kiedyś cudowną mieszanką narodów). Święta obchodzono wtedy 2razy. Jak byłam dzieckiem to pamiętam jak z dziadziem prosilismy babcię żeby na 6stycznia znowu był barszcz z uszkami i pierogi, bo przecież jest "ruska Wigilia" (określenie "ruska" w słowniku mojego dziadzia równa się "ukraińska"). Lubię te wspomnienia...tym bardziej, że niestety z wiekiem nienawiść mojego dziadzia do Ukraińców, ktora powstala w czasie wojny, wzrosła. Dla mnie pogranicze kultorowo-narodowe zawsze było ogromnie fascynujące (taki konik historyka ;-) )...ale niestety jedynymi pozytywnymi opowieściami z pogranicza, które słyszałam od dziadków to były właśnie opowiesci o wzajemnym świętowaniu.
Nikt nie wie?
Ja wlasnie wczesniej wydawalo mi sie, ze czulam i raczej na pewno to bylo to. Teraz juz nie czuje prawie nic. Jak juz to bardzo rzadko ale juz nie tak pewnie jak wcześniejMartwi mnie to, ale w sumie nic mnie nie boli, nie mam zadnych plamien ani nic
Nic nie widać na tych zdjęciachNikt nie wie?
To ja dołączam się do Was, teraz nic nie czuję od paru dni, ale przynajmniej widzę [emoji39]Mam dokładnie tak samo jak piszesz, na pewno u nas wszystko w porządku z brzdącami)
Jedz koniecznie na sor będziesz spokojniejszaDziewczyny dzis umowilam się na wizyte w LuxMed jstem zażenowana, od 3 dni boli mnie brzuch, spadl mi jakoś dziwnie, wagę tez stracilam (1 kg), oni nawet sprzętu do USG nie mają kazali mi jechac na sor, a chciałam tego uniknąć Boje sie ze cos jest nie tak...