Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale polowkowe są dokładniejsze. Sprawdza się serduszko bardzo dokładnie wszystkie wymiary kości itp.ja prenatalnych nie mialam w ogole bo lekarz ocenil ze nie ma potrzeby. zbadal mnie dokladnie wszystko u dzidziusia pokazal. powiedzial ze dziecko rozwija sie prawidlowo wszystkie narządy są. jesli chce to moge zrobic jesli nie to nie trzeba. wiec nie robilam. to bardzo ceniony lekarz więc mam nadzieje ze wie co robi [emoji4]
Możliwe. Niektórzy lekarze po prostu badają w terminie od 18-22 bardzo dokładnie. Moja np wysłała mnie do lekarza który wg niej zrobi to dokładniejDziewczyny mi lekarz też nie wspominał o polowkowych a idę do niego 4.01 i będzie to 17 tydz skończony myślicie że zrobi!?
On to robi podczas wizyty i nie muszę się zapisywać więc może dlatego nic nie mowil
ja sie na tym kompletnie nie znam. moze tez robi u siebie dlatego nie kazal mi sie nigdzie umawiac. za 2 tygodnie sie dowiemAle polowkowe są dokładniejsze. Sprawdza się serduszko bardzo dokładnie wszystkie wymiary kości itp.
Moje dziecię chyba lubi buraki...wczoraj szalalo na usg po gotowanych burakach. Dzis po barszczu położyłam się na chwilę odpocząć a w macicy impreza
Dobry gust smakowy...w sam raz na Święta.
Jeju od 2godzin z mężem (a w poludnie sama juz sporo zrobiłam) pakujemy, sprzatamy lodówkę, myje naczynia, coś noszę, wynosze...2tyg wyjazd na Święta (polowa bagażnika to prezenty), gdzie wyłączamy lodówkę itd to prawie jak wyprowadzka
Jutro o 4 rano wyjazd :-)
No dokładnie może sam Ci je zrobija sie na tym kompletnie nie znam. moze tez robi u siebie dlatego nie kazal mi sie nigdzie umawiac. za 2 tygodnie sie dowiem![]()
Wy już macie terminy na polowkowe a ja tydzień temu w środę byłam na prenatalnych [emoji21] a wszystkie w czerwcu rodzimy [emoji57]
Ale Ci zazdroszczę tych tańców w brzuszkuMoje dziecię chyba lubi buraki...wczoraj szalalo na usg po gotowanych burakach. Dzis po barszczu położyłam się na chwilę odpocząć a w macicy impreza
Dobry gust smakowy...w sam raz na Święta.
Jeju od 2godzin z mężem (a w poludnie sama juz sporo zrobiłam) pakujemy, sprzatamy lodówkę, myje naczynia, coś noszę, wynosze...2tyg wyjazd na Święta (polowa bagażnika to prezenty), gdzie wyłączamy lodówkę itd to prawie jak wyprowadzka
Jutro o 4 rano wyjazd :-)