Pianistka1991
Fanka BB :)
Ale superMelduję się na razie tak na szybko. Uwaga. Będę miała córeczkę [emoji3][emoji3] wszystko jest w najlepszym porządku. Malutka sobie zadowolona wymachiwala rączkami [emoji173][emoji173]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale superMelduję się na razie tak na szybko. Uwaga. Będę miała córeczkę [emoji3][emoji3] wszystko jest w najlepszym porządku. Malutka sobie zadowolona wymachiwala rączkami [emoji173][emoji173]
Gratuluje corci [emoji106]Melduję się na razie tak na szybko. Uwaga. Będę miała córeczkę [emoji3][emoji3] wszystko jest w najlepszym porządku. Malutka sobie zadowolona wymachiwala rączkami [emoji173][emoji173]
Super, ze takie dobre wieściMelduję się na razie tak na szybko. Uwaga. Będę miała córeczkę [emoji3][emoji3] wszystko jest w najlepszym porządku. Malutka sobie zadowolona wymachiwala rączkami [emoji173][emoji173]
Ojej współczuję [emoji20]Mam apogeum bólu głowy, położyłam się na na parę godzin i wstaje z jeszcze większym bólem [emoji52] chyba po raz pierwszy wezmę paracetamol, czeka mnie sprzątanie a ja jestem bez życia.
Miałam to samoKurczę. Chciałam dziewczynkę ale jakoś tak myślałam, że będzie chłopczyk. Także jestem w szoku [emoji3]
ja tez chce znac juz plec!! [emoji16]Miałam to samona pierwszym USG "widziałam" chłopca pomimo, że była widoczna tylko kropeczka [emoji39] ale nie zapomnę wizyty na początku 12 tygodnia jak lekarz jeszcze nic nie mówił, a ja widziałam piękny żeński wyrostek płciowy.. namieszało mi to w przeczuciach [emoji39]
A jakie przeczucia?ja tez chce znac juz plec!! [emoji16]