Silje1008
Fanka BB :)
Na początku sporo było podejrzeń chłopców, później rownało się z dziewczynkami, ale teraz chyba babeczki rządząa przypomnij mi - Ty już masz jakąś "diagnozę"?
)
Tak, tak, już od prenatalnych wstepnie dziewczynka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na początku sporo było podejrzeń chłopców, później rownało się z dziewczynkami, ale teraz chyba babeczki rządząa przypomnij mi - Ty już masz jakąś "diagnozę"?
)
Dziękujemy i wzajemnieZ okazji Świąt Bardzo Narodzenia życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół , chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i radością.Dla was wszystkich kochane kobietki Wesołych Świat [emoji3]
Moi rodzice tez zrobiliJestem juz u rodziców, zrobilysmy z mama ciasta, zjadłam szynkę wlasnorecznie wedzona, same pyszności
Super ja tez uwielbiam [emoji7][emoji7] a to moj ostatni uszytek [emoji171]Cześć mamuśkidołączam do grona tych z bólem głowy i uczuciem kaca. Normalnie tak mnie cmi ze aż oczy bolą [emoji24] ja ostatnio zamiast w nocy spać to szyje
wkręciłam się na dobre i nie wiem co ja biedna pocznę jak mi się materiały skończą... dziś powstały takie o to dwie spódniczki dla młodej Zobacz załącznik 927266Zobacz załącznik 927267
Jak tak dalej pójdzie to opanuje szycie na tyle ze pierwszy zestaw do szpitala dla maluszka sama popełnię
Miłego dnia kochane! A ja tym czasem spróbuje się zebrać coby jechać do siostry po młoda
Gratulacje [emoji171][emoji173] ja sie dowiem 12 stycznia czy tez bedzie babiniec czy rodzyneczek nas czeka [emoji23] mąż nastawiony na dziewczynke (według niego z naszym szczesciem na synka nie mamy co liczyc [emoji6][emoji23]) przypomne ze na prenatalnym dziewczynka dwa tyg pozniej chlopiec (ale o tym maz nie wiem [emoji6][emoji23])No to mamy kolejną dziewczynkę! [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 927299
Współczuję Wam tego gotowaniaJestem przeczytalam dobrnelam [emoji6][emoji23] właśnie usypiam miśke i lece do kuchni jakies ciasto może okręcić jutro od rana biore sie za pierogi i jeszcze jakies tam pierdoły swieta zaczelam od paznokci [emoji23][emoji23]
Co do wiekszosci dziewczynek mnie tam to cieszy dziewczynki sa słodki [emoji7]
Sen w dzień [emoji33] a co to takiego ?? [emoji23][emoji23]Współczuję Wam tego gotowaniau mnie swoeta się na dobre juz jutro zaczna bo jutro blogie lenistwo a w poniedziałek u rodzicow od 12 bede to mamie pomogę pierogi lepić
![]()
Chociaz wiem, ze swieta będą mega wyzwaniem bo calymi dniami na nogach. Niby na kanapach, no ale cala rodzine musze zwiedzić więc drzemki nie bedzoe ;(
Dziec rozdrazniony od tylu bodzcow :/ no ale inaczej sie nie uda.
Dobrze, ze w drugi dzien swiat jedziemy zobaczyc zywa szopkęZawsze jest tam pieknie a teraz dodatkowo synek będzie pewnie zachwycony
![]()