Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurczę, dzięki! Po takim kolorowym zdjęciu nabrałam ochoty. Pokombinuję koniecznieA może sałatka z pieczonymi burakami? Naprawdę jest pyszna, no taka?
Zobacz załącznik 927388
Niee, super brzuszek! Nie znam się do końca, ale pewne jest, że macica najpierw jest nisko, później się podnosi i w ostatnich tygidniach obniża przygotowując do porodu.Dziewczyny a ja wam stawie moj objedzony brzuch [emoji4] rano tak nie wygladq [emoji4]
Ale tak sie zastanawiam bo kuzynka widzac to zdjecie stwierdziła ze dosysc nisko jest ten brzuch...i mnie troche zaniepokoila...co myslicie?? [emoji58]Zobacz załącznik 927390
No mi tez sie tak wydaje ze macica z tygodnia na tydzien idzie w górę...zdenerwowała mnie .Niee, super brzuszek! Nie znam się do końca, ale pewne jest, że macica najpierw jest nisko, później się podnosi i w ostatnich tygidniach obniża przygotowując do porodu.brzuch, który jest nisko może niepokoić w jakimś 30 tygodniu, a nie w 2 trymestrze..
Tak to jest jak ktoś się na czymś nie zna, a się wypowiada. Mam uczulenie na coś takiego [emoji39][emoji39][emoji39] nie przejmuj się, z Twoim brzuszkiem jest wszystko w najlepszym porządku [emoji6]No mi tez sie tak wydaje ze macica z tygodnia na tydzien idzie w górę...zdenerwowała mnie .
.[emoji21]
A to zdaniem kuzynki gdzie powinien być najbardziej brzuch widoczny?Dziewczyny a ja wam stawie moj objedzony brzuch [emoji4] rano tak nie wygladq [emoji4]
Ale tak sie zastanawiam bo kuzynka widzac to zdjecie stwierdziła ze dosysc nisko jest ten brzuch...i mnie troche zaniepokoila...co myslicie?? [emoji58]Zobacz załącznik 927390
Ona juz ma jedno dziecko i mowila ze ona tak nie miała...ze powinnam sie oszczędzać [emoji55]Tak to jest jak ktoś się na czymś nie zna, a się wypowiada. Mam uczulenie na coś takiego [emoji39][emoji39][emoji39] nie przejmuj się, z Twoim brzuszkiem jest wszystko w najlepszym porządku [emoji6]
Oszczędzać się nie zaszkodzi, rada jest jak najbardziej dobra [emoji39]Ona juz ma jedno dziecko i mowila ze ona tak nie miała...ze powinnam sie oszczędzać [emoji55]
No tez mi sie tak caly czas wydawalo [emoji1]A to zdaniem kuzynki gdzie powinien być najbardziej brzuch widoczny? [emoji14] przecież wiadomo że najpierw zaokragla się na dole![]()