reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Tak ja tez . obudzulam sie o 1.30 i nie wiem o której zasnelam ale gdzies po 3. A jak juz sie uda zasnac to tak spie ze czuje kazdy ruch i jak sie krece to wszystko robie kakby swiadomie. Straszne

reklama
Tak ja tez . obudzulam sie o 1.30 i nie wiem o której zasnelam ale gdzies po 3. A jak juz sie uda zasnac to tak spie ze czuje kazdy ruch i jak sie krece to wszystko robie kakby swiadomie. Straszne

Ja sie obudziłam o 1.26 (wiem bo sprawdzałam) i się wierciłam gdzieś do 4 :-( jest 8.30 i ja już znowu nie śpię :o
Kurcze nigdy nie miałam takich problemów
W tej nocy można zwariować jak zasnąć się nie da :(

Ja też nie śpię w nocy po 2-3h, jak wstaje na siku to już zasnąć nie mogę, każda pozycja niewygodna, koty mnie budzą... Eh uroki ciąży:( @Zzzzzz myślisz żeby wyjść na żądanie? Bo jeśli nic w tym szpitalu Ci nie robią nic konkretnego to szkoda świąt :(

Zzzzz zagadaj czy jutro Cie wypuszcza? Z Toba juz wszystko dobrze?

Ja tez mam problemy ze spaniem, jak obudze sie do toalety to juz koniec. 2-3 godziny wiercenia się. Wtedy sie modle. Maz nawet nie chce już spac ze mna, bo on to czuje i tez sie wybudza;-)

reklama
Do góry