reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Kochane czerwcówki, ja się dołączam do życzeń. Największe moje marzenie teraz, abyśmy wszystkie dotrwaly szczęśliwie do rozwiązania w terminie, i już za kilka miesięcy mogły pochwalić się swoimi największymi skarbami. I oby porody były lekkie i przyjemne [emoji3]
Ja wczoraj mialam tragiczny dzień. Na śniadanie zrobiłam sobie sałatkę owocową. Potem chciałam wziąć leki i nie wiem, co się stało. Tak mnie cofnęło, że zwymiotowałam śniadanie i cały wcześniejszy dzień. Cały dzień jakaś słaba byłam. Ale wysprzatalam całe mieszkanie, zrobiłam ciasto i sałatkę. Na domiar złego, zepsuł nam się samochód na same święta. I to hamulce.. dobrze, że to nie mi w sobotę jak sama jeździłam na wizytę i po mamę. Tylko mężowi zaraz przy domu, jechał 30km/h. Z tego wszystkiego się poklocilismy mocno, ja beczałam jak dziecko ale już zasypialismy pogodzeni [emoji3] ach ta ciąża [emoji3]

reklama
Ja z mężem poklocona od dwóch dni ....także zajebiacie.......
Współczuje słonko [emoji26]

Dzień dobry [emoji171] mąż juz dawno na fizjoterapii zs starsza córką bigosik sie gotuje młodsza biega dziś chyba w lepszym zarówno nastroju jak i samopoczuciu mam nadzieje że to niw chwilowe i że wczoraj po prostu miała gorszy dzień a nie że jakieś chorubsko ją bierze ...

Wesołyc spokojnych i radosnych świąt życzymy [emoji8]
received_277024659671944.jpeg

Kochane,
Dla Was, Waszych drugich połówek, Waszych maluszków tych w brzuszkach i tych starszych oraz dla Waszych rodzin życzę na te święta wszystkiego co najlepsze, mnóstwa miłości, radości, zdrowia no i przede wszystkim spokojnego doczekania do terminu i szybkiego bezproblemowego porodu, takiego po Waszej myśli :) Cieszcie się tym radosnym oczekiwaniem, niech każdy dzień będzie radosny i bez trosk :*

Kiedy świąteczny stół się ugina, śpiewa kolędy cała rodzina, na niebie pierwsza gwiazdka już świeci niech Cię bogaty Mikołaj odwiedzi. 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości życzy Ania z rodzinką

Dziewczynki najwspanialszych świąt i zero komplikacji już w naszym stanie [emoji8][emoji8][emoji8]

Dzien dobry pracowite pszczolki! Wszystko juz na glanc? My zaspalismy a przed nami dluga jazda. Mieszkamy na uboczu od Was wszystkich, w rodzinnych stronach meza, za to w drodze do mojej rodziny bede mogla kilku z Was pomachac przez okno :)Najpierw mamy na trasie Poznan, potem Gniezno, Torun a za Toruniem skrecamy tam, gdzie tez (na ile sie orientuje) zadna z forumowiczek nie mieszka.
Przez swieta pewnie bede miec ograniczony dostep do neta. Jeszcze raz zycze wiec wesloych Swiat i udanego Sylwestra! Buziaki!

Dzien dobry pracowite pszczolki! Wszystko juz na glanc? My zaspalismy a przed nami dluga jazda. Mieszkamy na uboczu od Was wszystkich, w rodzinnych stronach meza, za to w drodze do mojej rodziny bede mogla kilku z Was pomachac przez okno :)Najpierw mamy na trasie Poznan, potem Gniezno, Torun a za Toruniem skrecamy tam, gdzie tez (na ile sie orientuje) zadna z forumowiczek nie mieszka.
Przez swieta pewnie bede miec ograniczony dostep do neta. Jeszcze raz zycze wiec wesloych Swiat i udanego Sylwestra! Buziaki!
Ej ej do sylwestra to się jeszcze możecie odezwać ;)
Mi odeszly sily i najchetniej bym poszla spac a za 2h musimy wychodzic. A tu trzeba sie keszcze naszykowac :(

Mi odeszly sily i najchetniej bym poszla spac a za 2h musimy wychodzic. A tu trzeba sie keszcze naszykowac :(
Też mam nadzieję, że do sylwestra to jeszcze niejeden temat omówimy ;)))) to forum to takie moje małe uzaleznienie :D
Też nie mam dzis sił za wiele, przed chwilą zrobiło mi się tak niedobrze, że ledwie zdążyłam sobie kanapkę przygotować żeby uratować sytuację. Jestem ostatnio WIECZNIE głodna i małe porcje które sobie serwuje starczają max na 2h... tracę kontrolę nad głodem, bo tu nawet nie chodzi o apetyt [emoji2955]

Jak za Toruniem na Olsztyn to możesz i mi pomachać [emoji16]

Moj czas przez na neta, kiedy jestem u mamy liczy sie w minutach a nie w godzinach, wiec nawet jesli dam rade cos skrobnac, to na pewno nie dam rady byc na biezaco z Wasza produkcja :zawstydzona/y:

Też mam nadzieję, że do sylwestra to jeszcze niejeden temat omówimy ;)))) to forum to takie moje małe uzaleznienie :D
Też nie mam dzis sił za wiele, przed chwilą zrobiło mi się tak niedobrze, że ledwie zdążyłam sobie kanapkę przygotować żeby uratować sytuację. Jestem ostatnio WIECZNIE głodna i małe porcje które sobie serwuje starczają max na 2h... tracę kontrolę nad głodem, bo tu nawet nie chodzi o apetyt [emoji2955]
Ja takimi porcyjkami co dwie godziny zywie sie od 9tc, wiec witaj w klubie ;-) ;)

U nas od dzis 18tc :-) :)

reklama
Do góry