Silje1008
Fanka BB :)
Bujaczek ekstra, ale synuś do schrupania [emoji2956]
Dzięki Ola
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bujaczek ekstra, ale synuś do schrupania [emoji2956]
No czyli jednak lekarze sie tym interesuja, ciekawe tylko czy wszyscy [emoji57]Moja lekarka właśnie na ostatniej wizycie zadawała mi pytania o depresje, mówiła tez cos o jakiejś stronie gdzie są testy na depresje[emoji15] jak spytałam skad takie pytania to mówiła ze to właśnie nowe zaleceniA ..
U mnie swietnie sprawdzila sie komoda kompielowa juz z przewijakiem. Mam ją nadal i nie wyobrażam sobie nie miec [emoji6]Dziewczyny( te z dzieciątkami) , czy wy macie jakieś takie rzeczy must have dla dzidzi i mamy, które Wam mega ułatwiły lub pomogły w wielu sytuacjach? Bo ja np. ten bujak babybjorn naprawdę wręcz ubóstwiam, i tak zastanawiam się czy może poszerzyć te moje wyprawkowy rzeczy, ale potrzebuje inspiracji![]()
Zobacz jak zgrzeszyłaś!!Dzięki Olasynek jest naprawde super( i pomyśleć, ze po usg się rozpłakałam z rozczarowania, ze to nie dziewczynka
)[emoji28]
Podlaczam się do pytania!!!Dziewczyny( te z dzieciątkami) , czy wy macie jakieś takie rzeczy must have dla dzidzi i mamy, które Wam mega ułatwiły lub pomogły w wielu sytuacjach? Bo ja np. ten bujak babybjorn naprawdę wręcz ubóstwiam, i tak zastanawiam się czy może poszerzyć te moje wyprawkowy rzeczy, ale potrzebuje inspiracji![]()
Trzymam kciuki za dziewczynkęWitajcie
Tak naprodukowałyście, że nie mam szans nadrobić
Witam nowe dziewczyny
Wczorajszy obiad rocznicowy z dziećmi i dzisiejsze kino we dwoje bardzo udane
Teraz jednak stresuje się jutrzejszą wizytą u gina
Bardzo liczę na to, że wreszcie poznam płeć mojego brzuszkowego lokatora, ale z drugiej strony boję się, że okaże się że to chłopiec...
Wiem, że to głupie, bo przecież wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe ale jednak przez moje przeczucia od początku że to dziewczynka nastawiłam się bardzo i obawiam się, że będę bardzo rozczarowana...
Zresztą mam już dwóch chłopców i jedną dziewczynkę więc druga dziewczynka idealnie do tego pasujebyłaby równowaga w domu
Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za wizytę o 13:30![]()
Ja nie miałam akurat, ale pomyśle nad tym, tylko napisz czy to dużo miejsca zajmuje?No czyli jednak lekarze sie tym interesuja, ciekawe tylko czy wszyscy [emoji57]U mnie swietnie sprawdzila sie komoda kompielowa juz z przewijakiem. Mam ją nadal i nie wyobrażam sobie nie miec [emoji6]
Teraz myślałam nad jakims lezaczkiem ale to chyba u mnie zbedne jak mamy lozeczko turystyczne z kółkami wiec moza latwo przestawić, z funkcja kolyski [emoji6]
Zobacz jak zgrzeszyłaś!!ja wychodzę z założenia, że preferencje co do płci znikają w momencie poznania Maleństwa. W momencie nie wyobrażasz sobie nikogo na jego miejsce..
oczywiście tak sobie to wyobrażam, bo wiedzieć tego jeszcze nie mogę.
Przepiękne zdjęcie, wspaniała pamiątka, a emocje niemal namacalne.Oj taaaakZobacz załącznik 929204
Tutaj się poznaliśmy
Zdjęcie do góry nogami bo anestezjolog mi robił:d
Juz trzymamy kciukiWitajcie
Tak naprodukowałyście, że nie mam szans nadrobić
Witam nowe dziewczyny
Wczorajszy obiad rocznicowy z dziećmi i dzisiejsze kino we dwoje bardzo udane
Teraz jednak stresuje się jutrzejszą wizytą u gina
Bardzo liczę na to, że wreszcie poznam płeć mojego brzuszkowego lokatora, ale z drugiej strony boję się, że okaże się że to chłopiec...
Wiem, że to głupie, bo przecież wiem, że najważniejsze żeby było zdrowe ale jednak przez moje przeczucia od początku że to dziewczynka nastawiłam się bardzo i obawiam się, że będę bardzo rozczarowana...
Zresztą mam już dwóch chłopców i jedną dziewczynkę więc druga dziewczynka idealnie do tego pasujebyłaby równowaga w domu
Tak czy inaczej trzymajcie kciuki za wizytę o 13:30![]()