No ja wczoraj testowałam i był biel to dzisiaj nie chciałam marnować testu bo @ niby wypada na czwartek..Dzieki a Ty jak tam?
no i siedzę w pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja wczoraj testowałam i był biel to dzisiaj nie chciałam marnować testu bo @ niby wypada na czwartek..Dzieki a Ty jak tam?
A ja się witam w 1dc 9 cyklu.
Nie masz po co plakać. Mialas rację i trzeba bylo przy niej stac. Dzieci się wychowuje, a nie chowa jak w chlewie. Sporo rodziców o tym zapomina.
Przykro mi dziewczynyBiel vizira. Ja nie wierze juz ze kiedys mi sie uda:-) ale cóż 3mam kciuki tu za was.
Lovi i jak tam, robiłaś test?Niebawem skoczę po test [emoji1] ciekawe czy jeszcze zdążę go zrobić... czy @ mnie wyprzedzi![]()
Heheu Ciebie to bylo za wczesbie na bankNo ja wczoraj testowałam i był biel to dzisiaj nie chciałam marnować testu bo @ niby wypada na czwartek..
no i siedzę w pracy![]()
A te testy co się dostaje do testów owulacyjnych to jakiej są czułości?Heheu Ciebie to bylo za wczesbie na bankja juz wykorzystalam wszystkie testy 10 . Zostały 25 wiec teraz zrobie jak mi sie tydzien spozni@. [emoji14]
Hmm chyba 10... tak mi sie wydaje bo kiedy tez mialam taki pakiet z neta, ale moze tez zalezy od pakietu.A te testy co się dostaje do testów owulacyjnych to jakiej są czułości?
Bardzo bym chciała żeby Ci się spóźniła 9miesięcy :*
Dwa Picolo kupiłam, będzie gruba impreza[emoji23][emoji16]Przykro mi dziewczynynapijcie się szampana za nowy rok i żeby kolejny sylwester już spędzać z dzieckiem !