reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

@Oczekujaca123 bądź dobrej myśli. I racja, teraz będziesz wiedziała aby wszystko konsultacji z lekarzem. Ja to już zaczęłam pisać pytania na kartce, aby niczego nie zapomnieć spytać dr i o to co mnie niepokoi. Bo znając siebie to na wizycie z reguły coś mi zawsze umknie, a tak to małe przypomnienie przed wizytą i powinnam już o niczym nie zapomnieć :)

reklama
@Ansza1 tez sobie pisałam kartke z pytaniami i z lekami ile mi zostało. I zawsze smialo ja wyciagalam u lekarza. Zawsze pytania pisaliśmy z mezem wspolnie..On tez czasami mial jakies watpliwosci..

Ja dzisiaj mialam straszna noc. Zauwazylam ze zawsze mam taka 1 noc w tygodniu. Jak maly sie duzo rusza to poznoej sie tak dzieje. Cala noc czulam brzuch. Ledwo sie obracalam. Maly tez kopal. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie spokoj. Oby wytrzymac jeszcze 2 tyg.

@Oczekujaca123 to już 15 tydzień - kiedy to zleciało:) Jesteś pod szczególną opieką i będzie dobrze no bo jakaś sprawiedliwość na tym śeiecie musi być.
@BaskaW nocne bóle to pewnie przez to, że brzuszek większy i więcej ostatnio robisz w domu. Nasze ciała odzwyczaiły się od aktywności. Też mi się tak robi wieczorem.
Wczoraj jak byłam u innego lekarza to powiedział, że nie po to mam szew żeby leżeć w domu i powinam codziennie wychodzić na spacer. Faktycznie co lekarz to inna opinia...

Dziewczyny czego uzywać do kąpieli noworodka? Ja zgupieje nim kupie całą wyprawkę :( tyle opinii i tyle produktów :-( oilatum się nada?
Pewnie że się nada. Jest taka strona, kobietka prowadzi i tam analizuje składy rzeczy dla dzieci. Ale jak to się nazywało? ! Jak mi się przypomni to napiszę.

Ja kupilam na doz ten zestaw. Akurat byl na promocji. Pozniej jakos ok 6 msc przejde na babydream albo hipp.

Załączniki

• Capture+_2019-01-09-10-16-30.png
    Capture+_2019-01-09-10-16-30.png
    65,5 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry