Asik1234
Fanka BB :)
Jestem do niczego idę się położyć głowa coś mnie boli.zobaczymy jeszcze 11 dni...Nie pomoge bo sie nie znamale cuda sie zdarzaja ja zaszlam w ciaze w dniu w ktorym miala przyjsc@a mialam jak do dnia w tedy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem do niczego idę się położyć głowa coś mnie boli.zobaczymy jeszcze 11 dni...Nie pomoge bo sie nie znamale cuda sie zdarzaja ja zaszlam w ciaze w dniu w ktorym miala przyjsc@a mialam jak do dnia w tedy
Niby tak ale jaka obolała nieraz jestem [emoji52]. I choć jest wtedy fajnie to na drugi dzień ojjjj.My przeważnie w dzień tak szybko a w nocy to wiadomo dłużej ale Ci powiem
Ciesz się kobieto wiesz jakie frustrujące jest jak jesteś już blisko spełnienia a tu koniec..... ,
Ja nie narzekam bo mimo że czasami za szybko skończy to zawsze doprowadzi sprawę do końca
Któraś z was testuje w najbliższych dniach ? Ja chyba jutro z rana znowu spróbuje kurczę to oczekiwania są straszne![]()
Nie no te 3h to już extrema była zwykle to tak od pół godziny do godzinyMatko 3 hja to jestem typem ze sie szybko nudze, ale lubie krotko ale mocno hehehe moj by sie zreszta przez 3 h tak zasapal, ze musialabym Go z zawalem wiesc na dyzur hahahha
Hejka. Jestem i ja z 2019
WitajcieWitajcie.
Ja mam 27 lat i na koncie mam 3,5 letniego synkaSynuś był totalnie nieplanowana niespodzianką tzn. przypuszczamy kiedy się "to" stało
teraz świadomie zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niego ale to zupełnie nowe dla mnie uczucie tak dziwnie
za 4 dni planowana @. Testowałam już oczywiście 8dpo i nic nie wyszło testowałam wczoraj znowu i też nic. Ale czuję cały czas w brzuchu lekki ból ciągnięcie piersi jakby nieco twardsze od kilku dni buzia narazie bez pryszczy a zwykle przed @ już by coś wyszło. I tak jak czytałam jedną z dziewczyn tu na forum mam taki dziwny posmak gorzki w ustach od niedawna i bardziej wyczulona na zapachy jestem. Kurczę ale mam nadzieję że to nie moja wyobraźnia
![]()
Biel jeszcze nic nie znaczy. A nie nie ten cykl to następny. Trzymaj się [emoji6]Ja dzis zrobilam test 12 dni po owu i nic biel. Ale ja sobie staram nic nie wkrecać. W poniedziałek beta albo czekamy na @
Moj gin jeden i drugi mowi zeby najwcześniej dzien planowanej @ a najlepiej 14 dzien po owulacji testowac. Tykko my takie głupie że dopiero co chłop z znas zejdzie a my juz w wc z testem. Niestety tak to nie działaWitajcie.
Ja mam 27 lat i na koncie mam 3,5 letniego synkaSynuś był totalnie nieplanowana niespodzianką tzn. przypuszczamy kiedy się "to" stało
teraz świadomie zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niego ale to zupełnie nowe dla mnie uczucie tak dziwnie
za 4 dni planowana @. Testowałam już oczywiście 8dpo i nic nie wyszło testowałam wczoraj znowu i też nic. Ale czuję cały czas w brzuchu lekki ból ciągnięcie piersi jakby nieco twardsze od kilku dni buzia narazie bez pryszczy a zwykle przed @ już by coś wyszło. I tak jak czytałam jedną z dziewczyn tu na forum mam taki dziwny posmak gorzki w ustach od niedawna i bardziej wyczulona na zapachy jestem. Kurczę ale mam nadzieję że to nie moja wyobraźnia
![]()