Asik1234
Fanka BB :)
Jestem do niczego idę się położyć głowa coś mnie boli.zobaczymy jeszcze 11 dni...Nie pomoge bo sie nie znamale cuda sie zdarzaja ja zaszlam w ciaze w dniu w ktorym miala przyjsc@a mialam jak do dnia w tedy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem do niczego idę się położyć głowa coś mnie boli.zobaczymy jeszcze 11 dni...Nie pomoge bo sie nie znamale cuda sie zdarzaja ja zaszlam w ciaze w dniu w ktorym miala przyjsc@a mialam jak do dnia w tedy
Niby tak ale jaka obolała nieraz jestem [emoji52]. I choć jest wtedy fajnie to na drugi dzień ojjjj.My przeważnie w dzień tak szybko a w nocy to wiadomo dłużej ale Ci powiem
Ciesz się kobieto wiesz jakie frustrujące jest jak jesteś już blisko spełnienia a tu koniec..... ,
Ja nie narzekam bo mimo że czasami za szybko skończy to zawsze doprowadzi sprawę do końca
Któraś z was testuje w najbliższych dniach ? Ja chyba jutro z rana znowu spróbuje kurczę to oczekiwania są straszne![]()
Nie no te 3h to już extrema była zwykle to tak od pół godziny do godzinyMatko 3 hja to jestem typem ze sie szybko nudze, ale lubie krotko ale mocno hehehe moj by sie zreszta przez 3 h tak zasapal, ze musialabym Go z zawalem wiesc na dyzur hahahha
Hejka. Jestem i ja z 2019
WitajcieWitajcie.
Ja mam 27 lat i na koncie mam 3,5 letniego synkaSynuś był totalnie nieplanowana niespodzianką tzn. przypuszczamy kiedy się "to" stało
teraz świadomie zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niego ale to zupełnie nowe dla mnie uczucie tak dziwnie
za 4 dni planowana @. Testowałam już oczywiście 8dpo i nic nie wyszło testowałam wczoraj znowu i też nic. Ale czuję cały czas w brzuchu lekki ból ciągnięcie piersi jakby nieco twardsze od kilku dni buzia narazie bez pryszczy a zwykle przed @ już by coś wyszło. I tak jak czytałam jedną z dziewczyn tu na forum mam taki dziwny posmak gorzki w ustach od niedawna i bardziej wyczulona na zapachy jestem. Kurczę ale mam nadzieję że to nie moja wyobraźnia
![]()
Biel jeszcze nic nie znaczy. A nie nie ten cykl to następny. Trzymaj się [emoji6]Ja dzis zrobilam test 12 dni po owu i nic biel. Ale ja sobie staram nic nie wkrecać. W poniedziałek beta albo czekamy na @
Moj gin jeden i drugi mowi zeby najwcześniej dzien planowanej @ a najlepiej 14 dzien po owulacji testowac. Tykko my takie głupie że dopiero co chłop z znas zejdzie a my juz w wc z testem. Niestety tak to nie działaWitajcie.
Ja mam 27 lat i na koncie mam 3,5 letniego synkaSynuś był totalnie nieplanowana niespodzianką tzn. przypuszczamy kiedy się "to" stało
teraz świadomie zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla niego ale to zupełnie nowe dla mnie uczucie tak dziwnie
za 4 dni planowana @. Testowałam już oczywiście 8dpo i nic nie wyszło testowałam wczoraj znowu i też nic. Ale czuję cały czas w brzuchu lekki ból ciągnięcie piersi jakby nieco twardsze od kilku dni buzia narazie bez pryszczy a zwykle przed @ już by coś wyszło. I tak jak czytałam jedną z dziewczyn tu na forum mam taki dziwny posmak gorzki w ustach od niedawna i bardziej wyczulona na zapachy jestem. Kurczę ale mam nadzieję że to nie moja wyobraźnia
![]()