• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
10 dnia miałam betę 700 około. Robiłam wcześniej testy w domu to też ładnie wychodziły.
Nie pisałam, bo w sumie nie dociera to do mnie totalnie…
Wizytę mam 16 lipca dopiero, bo lekarz kazał przyjść 2-3 tygodnie po pozytywnym drugim wyniku, więc długie czekanie mnie czeka
Już Cie zapisałam, bo mimo że do Ciebie nie dociera, to my tu wszystkie ciotki kibicujemy okruszkowi 🫶🏻

Ja mam 7 lipca wizytę w klinice, miałam dostać kwalifikację i Duphaston, a przy kolejnej miesiączce (ok. 20 lipca) zaczynać stymulację. No to wyobraźcie sobie, że jestem na urlopie i dostałam dziś okres. Jest to 15. dzień cyklu 🙂 Jestem pewna że to nie plamienie, bo mam normalne obfite krwawienie, typowy ból podbrzusza i wypryski na twarzy. Moja lekarka też jest na urlopie, obie wracamy w poniedziałek. We wtorek będzie już za późno na rozpoczęcie stymulacji. Czyli straciłam kolejny cykl. Tak się dzisiaj spłakałam, że aż mną trzęsło. Totalnie mi się odechciało wszystkiego.

reklama
Ja mam 7 lipca wizytę w klinice, miałam dostać kwalifikację i Duphaston, a przy kolejnej miesiączce (ok. 20 lipca) zaczynać stymulację. No to wyobraźcie sobie, że jestem na urlopie i dostałam dziś okres. Jest to 15. dzień cyklu 🙂 Jestem pewna że to nie plamienie, bo mam normalne obfite krwawienie, typowy ból podbrzusza i wypryski na twarzy. Moja lekarka też jest na urlopie, obie wracamy w poniedziałek. We wtorek będzie już za późno na rozpoczęcie stymulacji. Czyli straciłam kolejny cykl. Tak się dzisiaj spłakałam, że aż mną trzęsło. Totalnie mi się odechciało wszystkiego.
Ale słabo... Jakieś totalne rozregulowaniem nastąpiło, skoro tak krótki cykl się pojawił. Miałaś kiedyś tak krótki?
Tule Cię i bardzo współczuję 🫂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry