• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

O czymś jeszcze zapomniałam?
IMG_7112.jpeg

reklama
Wyszłam z biopsji, niestety wyniki odbieram 4 sierpnia, więc sierpień też nie będzie dla mnie miesiącem transferowania/testowania. Ale we wrześniu mam urodziny to mam nadzieję na najpiękniejszy prezent w życiu 🫶🏻
A nie ma żadnych szans że będą szybciej? A ty dobrze pamiętam masz jeszcze zarodki tak? Planujesz je badać czy jak nie było decyzji przy mrożeniu to już ni da rady?

A nie ma żadnych szans że będą szybciej? A ty dobrze pamiętam masz jeszcze zarodki tak? Planujesz je badać czy jak nie było decyzji przy mrożeniu to już ni da rady?
Nie będziemy badać tych zamrożonych, przy nowej procedurze się zdecydujemy jeżeli będzie taka potrzeba.
Niestety nie ma szans na wcześniejsze wyniki, a odbieram je w terminie, który będzie po potencjalnym transferze w następnym cyklu, także kolejny cykl też odpoczynek i wracamy po okruszka na koniec sierpnia ❄️

reklama
Nie będziemy badać tych zamrożonych, przy nowej procedurze się zdecydujemy jeżeli będzie taka potrzeba.
Niestety nie ma szans na wcześniejsze wyniki, a odbieram je w terminie, który będzie po potencjalnym transferze w następnym cyklu, także kolejny cykl też odpoczynek i wracamy po okruszka na koniec sierpnia ❄️
Może też nie ma co przyspieszać, organizm się zregeneruje, mam nadzieję też że poznacie przyczynę i będą cię w stanie wesprzeć lekami żeby się wszystko udało :)
Ja dzisiaj jeszcze w pracy a jutro spokojnie zjem śniadanie i po kropka :) dzisiaj mają dzwonić z potwierdzeniem godziny z kliniki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry