O czymś jeszcze zapomniałam?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kwas foliowy nie powtórzy się w kilku suplementach?O czymś jeszcze zapomniałam?
Zobacz załącznik 1744512
PowtórzyKwas foliowy nie powtórzy się w kilku suplementach?
To policz ile Ci wyjdzie porcji dziennej, żeby nie przekroczyć 1000 ug.Powtórzy
Nie wszystko biorę na raz, prenatal primo dopiero jak zjem pregfemTo policz ile Ci wyjdzie porcji dziennej, żeby nie przekroczyć 1000 ug.
Ogólnie trochę za dużo kompleksów widzę, chyba że niektóre przyjmuje Twój partner. Lepiej kupować oddzielnie poszczególne suplementy, żeby właśnie nie przekraczać dawek, lub dostosować je pod siebie![]()
Wow .O czymś jeszcze zapomniałam?
Zobacz załącznik 1744512
A nie ma żadnych szans że będą szybciej? A ty dobrze pamiętam masz jeszcze zarodki tak? Planujesz je badać czy jak nie było decyzji przy mrożeniu to już ni da rady?Wyszłam z biopsji, niestety wyniki odbieram 4 sierpnia, więc sierpień też nie będzie dla mnie miesiącem transferowania/testowania. Ale we wrześniu mam urodziny to mam nadzieję na najpiękniejszy prezent w życiu![]()
Nie będziemy badać tych zamrożonych, przy nowej procedurze się zdecydujemy jeżeli będzie taka potrzeba.A nie ma żadnych szans że będą szybciej? A ty dobrze pamiętam masz jeszcze zarodki tak? Planujesz je badać czy jak nie było decyzji przy mrożeniu to już ni da rady?
Może też nie ma co przyspieszać, organizm się zregeneruje, mam nadzieję też że poznacie przyczynę i będą cię w stanie wesprzeć lekami żeby się wszystko udałoNie będziemy badać tych zamrożonych, przy nowej procedurze się zdecydujemy jeżeli będzie taka potrzeba.
Niestety nie ma szans na wcześniejsze wyniki, a odbieram je w terminie, który będzie po potencjalnym transferze w następnym cyklu, także kolejny cykl też odpoczynek i wracamy po okruszka na koniec sierpnia![]()