• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

Jak to wygląda u was z pracą ? Po punkcji np. bierzecie wolne z pracy? Mój zakład ma ogólnie luźne podejście co do urlopu ale czy w takich sytuacjach bierzecie kilka dni urlopu czy L4?
Ja teraz bralam urlop tylko na 1 dzien na punkcję, potem nie potrzebowałam zwolnienia.

A dawniej to roznie bo mialam 5 punkcji. Czasem bralam l4 na punkcję a czasem urlop. Ale po punkcji tyłki 1 raz bardzo sie zle czułam a tak to bylo dobrze za każdym razem

reklama
Na punkcje brałam kilka dni L4. W klinice wystawili bez większego problemu. Na transfer wzięłam tydzień, żeby nie gnieść się w fotelu biurowym, ale dziewczyny które transferowały w tym samym dniu brały zwolnienia na dwa tygodnie i dłużej. 😳
Ooo to ja po transferze nie bralam zwolnienia nigdy. Jakoś wolałam zająć sie czyms zeby nie myśleć i czas szybciej lecial

U mnie biopsja raczej nie będzie przesuwana, szykuje się wcześniejsza owulacja 🫣
16163.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry