Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O to dobrze.Jak i się cieszę - w końcu od 2 miesięcy współżycie mnie nie boli, długo się musiałam goić. Już sobie wkreciłam, że mam endometrioze, która została rozbudzona przez stymulację i już zawsze będzie mnie boleć.
Trzymamy kciuki, o której wizyta?O to dobrze.
Ja za to mam wrażenie że po stymulacji czuje owulację, której naprawdę nigdy nie czuła. Dzisiaj na monitoringu się okaże czy dobrze czuje, bo mam wrażenie że rośnie jajeczko po lewej stronie.
Ale w ostatnim cyklu sprawdzilo się że mega ból taki krótki w nd to była owulacja, bo w pon akurat bylam na kontroli.
Planowo 16:00 ale u mojego lekarza 45min opóźnienia to tak w standardzieTrzymamy kciuki, o której wizyta?
Sama czy z mężem jedziesz? Bo przed transferem trzeba jeszcze zgodę podpisaćPlanowo 16:00 ale u mojego lekarza 45min opóźnienia to tak w standardzieksiążke mam, więc to zawsze mój czas na lekturę hehe
Sama. Zgodę partner podpisałSama czy z mężem jedziesz? Bo przed transferem trzeba jeszcze zgodę podpisać![]()
Jak jesteś na cyklu sztucznym to chyba są to w stanie dostosować.Sama. Zgodę partner podpisałjestem ciekawa i bardzo chciałabym już poznać datę transferu. Oby nie 1 lipca bo tego dnia zupełnie nie mam jak wyjść z pracy.
Jestem na naturalnym cyklu tylko wspomaganym estrofemem i później progesteronem więc tu mamy właśnie mniejsza możliwość modyfikacji.Jak jesteś na cyklu sztucznym to chyba są to w stanie dostosować.
Rozumiem, w takim razie trzymam kciuki żeby organizm współpracował!Jestem na naturalnym cyklu tylko wspomaganym estrofemem i później progesteronem więc tu mamy właśnie mniejsza możliwość modyfikacji.