• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

Jak i się cieszę - w końcu od 2 miesięcy współżycie mnie nie boli, długo się musiałam goić. Już sobie wkreciłam, że mam endometrioze, która została rozbudzona przez stymulację i już zawsze będzie mnie boleć.

reklama
Jak i się cieszę - w końcu od 2 miesięcy współżycie mnie nie boli, długo się musiałam goić. Już sobie wkreciłam, że mam endometrioze, która została rozbudzona przez stymulację i już zawsze będzie mnie boleć.
O to dobrze.
Ja za to mam wrażenie że po stymulacji czuje owulację, której naprawdę nigdy nie czuła. Dzisiaj na monitoringu się okaże czy dobrze czuje, bo mam wrażenie że rośnie jajeczko po lewej stronie.
Ale w ostatnim cyklu sprawdzilo się że mega ból taki krótki w nd to była owulacja, bo w pon akurat bylam na kontroli.

O to dobrze.
Ja za to mam wrażenie że po stymulacji czuje owulację, której naprawdę nigdy nie czuła. Dzisiaj na monitoringu się okaże czy dobrze czuje, bo mam wrażenie że rośnie jajeczko po lewej stronie.
Ale w ostatnim cyklu sprawdzilo się że mega ból taki krótki w nd to była owulacja, bo w pon akurat bylam na kontroli.
Trzymamy kciuki, o której wizyta?

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie o dlugi protokół. Jak to u Was wyglądało? Bo taki mam mieć, ale w 18 dniu cyklu mam iść do lekarza i mam zacząć brać jakies zastrzyki ( nie dopytałam na wizycie) .
Przed ciąża mialam 2 długie protokoły ale wtedy bralam tabletki anty miesiac przed stymulacja wiec jakos inaczej to szło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry