natkusia
Fanka BB :)
Mnie nie pytaj, ja bym zrobiła jeszcze jeden albo dwa przyrostyMuszę się i tak w pon odezwać do lekarza bo mam na tydzień tylko estrofem jeszcze. Myślicie że jeszcze sprawdzić przyrost w poniedziałek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie nie pytaj, ja bym zrobiła jeszcze jeden albo dwa przyrostyMuszę się i tak w pon odezwać do lekarza bo mam na tydzień tylko estrofem jeszcze. Myślicie że jeszcze sprawdzić przyrost w poniedziałek?
Ja bym zrobiła do 1000Muszę się i tak w pon odezwać do lekarza bo mam na tydzień tylko estrofem jeszcze. Myślicie że jeszcze sprawdzić przyrost w poniedziałek?
Zbadaj, lepiej mieć pewność czy czegoś nie dołożyć. Ja z progesteronu miałam cyclogest, to mówili żebym na badanie szła przed następną dawka, żeby wyłapać jak to się ma na spadkuTo pójdę jutroa jest warto badać progesteron na sztucznym cyklu?
Tak właśnie pomyślałam że może warto skontrolowac. Jutro rano pojadę i jak będę miała wyniki to zadzwonię do lekarza.Zbadaj, lepiej mieć pewność czy czegoś nie dołożyć. Ja z progesteronu miałam cyclogest, to mówili żebym na badanie szła przed następną dawka, żeby wyłapać jak to się ma na spadku
Szczerze? Mam teraz inne zmartwienia na tapecie. Biorę ten Orgametril i w piątek kontrola, ale w ogóle o tym nie myślę na co dzień i jakoś tak... bardzo mi ten temat zobojętniał. Wiem jak to brzmi, ale ostatnio zbyt dużo rzeczy na raz mnie przygniotło i odpuściłam martwienie się o IVF@laura_palmer a jak tam twoj nastrój?
Hej@lilka94 wpisałam Cię dzisiaj na betę, ale chyba nie poszłaś? Kiedy planujesz?![]()
Przykro mi..A dzisiaj jeszcze testowałas? Dobrze że masz plan na dalsze dzialaniemHej
Nie poszłam na betę bo test jest całkowicie biały
Zrobię we wtorek dla kliniki i wtedy będziemy działać z in vitro
Wiesz co czasem dobrze że człowiek się tak na tym nie skupia, nie analizuje każdej reakcji działa. Ale przykro mi że powodem są inne zmartwieniaSzczerze? Mam teraz inne zmartwienia na tapecie. Biorę ten Orgametril i w piątek kontrola, ale w ogóle o tym nie myślę na co dzień i jakoś tak... bardzo mi ten temat zobojętniał. Wiem jak to brzmi, ale ostatnio zbyt dużo rzeczy na raz mnie przygniotło i odpuściłam martwienie się o IVFI tak jak widać mam na ten proces zerowy wpływ.
Ja też dzisiaj byłam na pobraniu, krzywa glukozowa i insulinowa 3 pkt, na obu rękach rozlały mi się żyłkiJa oddałam krew i 7 na betę i progesteron i czekam na wyniki. Ale dzisiaj pani coś nie szło i mi tak grzebała w tej żyle że chyba sobie daruję dalsze badanie bety![]()