• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
Hej 😍
Nie poszłam na betę bo test jest całkowicie biały
Zrobię we wtorek dla kliniki i wtedy będziemy działać z in vitro
Przykro mi..A dzisiaj jeszcze testowałas? Dobrze że masz plan na dalsze dzialaniem
Szczerze? Mam teraz inne zmartwienia na tapecie. Biorę ten Orgametril i w piątek kontrola, ale w ogóle o tym nie myślę na co dzień i jakoś tak... bardzo mi ten temat zobojętniał. Wiem jak to brzmi, ale ostatnio zbyt dużo rzeczy na raz mnie przygniotło i odpuściłam martwienie się o IVF 😏 I tak jak widać mam na ten proces zerowy wpływ.
Wiesz co czasem dobrze że człowiek się tak na tym nie skupia, nie analizuje każdej reakcji działa. Ale przykro mi że powodem są inne zmartwienia :(

reklama
Ja oddałam krew i 7 na betę i progesteron i czekam na wyniki. Ale dzisiaj pani coś nie szło i mi tak grzebała w tej żyle że chyba sobie daruję dalsze badanie bety 😂
Ja też dzisiaj byłam na pobraniu, krzywa glukozowa i insulinowa 3 pkt, na obu rękach rozlały mi się żyłki 🙃 Na dodatek dzisiaj 1 DC, brzuch mnie solidnie boli, a przed pobraniem nie mogłam wziąć paracetamolu, a sama Nospa potrzebowała 2 godzin żeby zacząć działać (mój organizm długo wchłania leki, więc efekt mam później niż inni). Plaster rozgrzewający naklejony na podbrzusze i trzeba jakoś wysiedzieć 😅
Masz już wyniki? 🧐

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry