• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
mam nadzieję że ze względu na wiek, nie będzie tak źle. Czytam też dużo o badaniu zarodków, i się zastanawiam. Co myślicie na ten temat?
My badaliśmy zarodki. Ale głównie ze względu na nasz wiek - partner 41 a ja 39.
Z dwóch zarodkow które udało się pozyskać w pierwszej stymulacji jeden zdrowy, a drugi ma określenie niska mozaikowatość, więc potencjalnie z wada.

mam nadzieję że ze względu na wiek, nie będzie tak źle. Czytam też dużo o badaniu zarodków, i się zastanawiam. Co myślicie na ten temat?
Witaj! My badamy zarodki 🙂

Do listopada jeszcze 5 miesięcy... Ja w takiej sytuacji na pewno szukałabym innej kliniki. Jest jakiś powód dla którego wybraliście akurat tę, mimo, że nie ma środków? Oczywiście jeśli nie chcesz, nie musisz mówić 🙂

Witaj! My badamy zarodki 🙂

Do listopada jeszcze 5 miesięcy... Ja w takiej sytuacji na pewno szukałabym innej kliniki. Jest jakiś powód dla którego wybraliście akurat tę, mimo, że nie ma środków? Oczywiście jeśli nie chcesz, nie musisz mówić 🙂
Oczywiście, wybraliśmy klinikę ze względu na polecenie przez dziewczyny lekarza. Po pierwszej wizycie widziałam że to bedzie to. Jestesmy przed 30stką więc jakos bardzo nas czas nie goni.

Taki jest plan 🥺 możesz poradzić na co najbardziej zwrócić uwagę?
Koenzym Q10 w formie Ubichinolu - dla partnera i Ciebie. Od siebie mogę polecić poniższy. Wiem że drogi w cholerę, ale poprawia jakość komórek i plemników.

Co do badania zarodków to ja też jestem przed 30 i przy pierwszej procedurze się nie zdecydowaliśmy, ale jeżeli będzie następna to je zrobimy.

Taki jest plan 🥺 możesz poradzić na co najbardziej zwrócić uwagę?
Oprócz Q10 który poleciła @mariposa_ , na jakość komórek jajowych polecam też:
NAC
NAD+
Inozytol
Melatonina
Wit. C
Wit. D3 4000
Omega 3-6-9
Resweratrol
Kurkumina

Mój mąż bierze:
FertilMan Plus (tabletki)
Wit. C
Wit. D3 2000
Omega 3-6-9

Dodam, że po 3 miesiacach suplementacji morfologia plemników wskoczyła z 2 na 3%, i znacznie wzrosła ich ilość i szybkość 🙂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry