• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

Ja mam 7 lipca wizytę w klinice, miałam dostać kwalifikację i Duphaston, a przy kolejnej miesiączce (ok. 20 lipca) zaczynać stymulację. No to wyobraźcie sobie, że jestem na urlopie i dostałam dziś okres. Jest to 15. dzień cyklu 🙂 Jestem pewna że to nie plamienie, bo mam normalne obfite krwawienie, typowy ból podbrzusza i wypryski na twarzy. Moja lekarka też jest na urlopie, obie wracamy w poniedziałek. We wtorek będzie już za późno na rozpoczęcie stymulacji. Czyli straciłam kolejny cykl. Tak się dzisiaj spłakałam, że aż mną trzęsło. Totalnie mi się odechciało wszystkiego.
Kurcze ale pechowo... Absolutnie rozumiem twój żal i smutek :(

reklama
Po konsultacji sms z moją dr pojechaliśmy dziś do kliniki na wizytę u lekarza dyżurującego, żeby może zacząć już stymulację. Niestety okazuje się, że mam 7 cm torbiel na jajniku. Dostałam Orgametril na wchłonięcie, jeśli się nie uda, trzeba będzie operować. Wtorkowa wizyta u mojej dr zostaje bez zmian.

Po konsultacji sms z moją dr pojechaliśmy dziś do kliniki na wizytę u lekarza dyżurującego, żeby może zacząć już stymulację. Niestety okazuje się, że mam 7 cm torbiel na jajniku. Dostałam Orgametril na wchłonięcie, jeśli się nie uda, trzeba będzie operować. Wtorkowa wizyta u mojej dr zostaje bez zmian.
Nie mam słów... Bardzo mi przykro, że Twój organizm takie cyrki wyczynia 🫂 Może to pokłosie stymulacji?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry