• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
Dołączam się do życzeń! 🍀

A ja dziś wzięłam zwolnienie od psychiatry na miesiąc. Chciałam na 2 tygodnie, ale jak opowiedziałam o wszystkim, co się u mnie działo przez ostatnie miesiące - nie tylko o IVF, bo mam też problemy rodzinne - to dr powiedziała, że 2 tygodnie to za mało. Zaproponowała mi też powrót do leków, ale na razie chcę poczekać. Wiem, że potrzebuję tego czasu bardzo, bo w pracy jest u mnie obecnie bardzo stresująco i słabo mi na myśl o niej, ale nie mogę się wyzbyć tego mentalu niewolnika i czuję wyrzuty sumienia względem szefa i zespołu 😔

Dołączam się do życzeń! 🍀

A ja dziś wzięłam zwolnienie od psychiatry na miesiąc. Chciałam na 2 tygodnie, ale jak opowiedziałam o wszystkim, co się u mnie działo przez ostatnie miesiące - nie tylko o IVF, bo mam też problemy rodzinne - to dr powiedziała, że 2 tygodnie to za mało. Zaproponowała mi też powrót do leków, ale na razie chcę poczekać. Wiem, że potrzebuję tego czasu bardzo, bo w pracy jest u mnie obecnie bardzo stresująco i słabo mi na myśl o niej, ale nie mogę się wyzbyć tego mentalu niewolnika i czuję wyrzuty sumienia względem szefa i zespołu 😔
Dobrze że o siebie zadbałas, wykorzystaj ten czas na regenerację 🫂 patrzac tylko na to jak trudna masz drogę z ivf to zdecydowanie dobrze zrobiłaś.

Dziewczyny wiem że super wcześniej, bo dzisiaj 5dpt i sama mam jeszcze bardzo ostrożne podejście czy to wogole już kreska i wiadomo że trzeba poczekać czy to faktycznie mocniej ruszy. Pisałam już na staraczkach więc może widzialyscie ale taki oto dzisiaj test wyszedł.

Załączniki

• IMG_20260707_062955567_AE.jpg
    IMG_20260707_062955567_AE.jpg
    584 KB · Wyświetleń: 36
Dziewczyny wiem że super wcześniej, bo dzisiaj 5dpt i sama mam jeszcze bardzo ostrożne podejście czy to wogole już kreska i wiadomo że trzeba poczekać czy to faktycznie mocniej ruszy. Pisałam już na staraczkach więc może widzialyscie ale taki oto dzisiaj test wyszedł.
coś widać i to nawet nie źle widać
trzymam kciuki
ja dziś robiłam test i jest bledszy
jakoś mnie to dobiło po 3 latach starań każda druga kreska nawet sztuczna robi nadzieję
za dużo nadziei

coś widać i to nawet nie źle widać
trzymam kciuki
ja dziś robiłam test i jest bledszy
jakoś mnie to dobiło po 3 latach starań każda druga kreska nawet sztuczna robi nadzieję
za dużo nadziei
Po Ovi kreska może się utrzymywać do 14 dni, także jeżeli źle to na Ciebie wpływa to nie rób.
Ja już miałam 2 razy podawany i wiem że w 10 dniu po zastrzyku moje testy są białe, ale sprawdzałam tylko w celach informacyjnych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry