• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
Dziewczyny, odebrałam dziś wyniki tsh i mam 2,3. Biorę dawkę 50 letrox na stałe i do tej pory miałam wynik ok. 1,2…
Lekarka twierdzi, że jest ok, ale na moją prośbę dała mi chociaż na jeden dzień letrox 5, a na pozostałe 6 dni letrox 50 dalej, ale czy to wystarczy… myślicie, że próbować takiego dawkowania czy szukać innego lekarza na szybko 🫣🫣🥹

Dziewczyny, odebrałam dziś wyniki tsh i mam 2,3. Biorę dawkę 50 letrox na stałe i do tej pory miałam wynik ok. 1,2…
Lekarka twierdzi, że jest ok, ale na moją prośbę dała mi chociaż na jeden dzień letrox 5, a na pozostałe 6 dni letrox 50 dalej, ale czy to wystarczy… myślicie, że próbować takiego dawkowania czy szukać innego lekarza na szybko 🫣🫣🥹
W ciąży TSH potrafi skakać 😔 I raczej nic się z tym nie robi

reklama
Ja będąc 3 tygodnie do transferu miałam 2,7, a byłam na 50. Dostałam na zmianę co drugi dzień 50 i 75. Więc myślę że jest ok, TSH lubi skakać..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry