• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

Dobrze jakby się okazało że to wyleczysz antybiotykiem i można ruszać dalej :) tak tylko dodam że my kariotypy też mamy oboje ok, ale przy badaniu jeden zarodek tylko był zdrowy, a drugi już nie. Ale biorąc pod uwagę dwa biochemy u ciebie tą bakteria wygląda na winowajce
Tak tak, wiem że mimo naszych prawidłowych kariotypów nie ma gwarancji że wszystkie powstałe zarodki były/są zdrowe. Mam nadzieję że ciąża pojawi się przed gdybaniem o następnej procedurze i potencjalnym badaniu zarodków.

reklama
A który to u ciebie dzień po owulacji?

Odświeżam i odświeżam ta diagnostykę i nadal nie ma wyników...
Dziś u mnie 6 dzień po inseminacji
Rano test był biały
Teraz zrobiłam ten rosmanowski paskowy i jest różowa kreska
Brzuch boli mnie jak bym zaraz miała mieć potop
Czekanie jest najgorsze i dlatego w przypływie emocji i żalu dziś zadzwoniłam do kliniki
Przyjmują jeszcze nowe pary na rządowi program IN vitro wiec wpisano mnie na listę
Lubię spadać na 4 łapy 😐

Dziś u mnie 6 dzień po inseminacji
Rano test był biały
Teraz zrobiłam ten rosmanowski paskowy i jest różowa kreska
Brzuch boli mnie jak bym zaraz miała mieć potop
Czekanie jest najgorsze i dlatego w przypływie emocji i żalu dziś zadzwoniłam do kliniki
Przyjmują jeszcze nowe pary na rządowi program IN vitro wiec wpisano mnie na listę
Lubię spadać na 4 łapy 😐
6 dni po inseminacji to jeszcze trochę za wcześnie, bo jesteś 6 DPO, najwcześniej jak pozytywne testy mogą wyjść to 8 DPO. Na rossmanowe trzeba uważać, bo czasami dają fałszywe cienie. Pokażesz ten test?

3778.jpg

reklama
Na żywo jest różowa
Kurcze no, nie chce tu w żaden sposób wyrokować, ale 6 dni po inseminacji to niemożliwe żeby test był pozytywny od zarodka. Czy mocz z rana nie był bardziej rozcieńczony niż ten z którego teraz robiłaś? Ja bym powiedziała że to jeszcze zastrzyk, bo zapewne podawałaś go sobie 8 dni temu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry