• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania IVF, IUI lato 2026

reklama
Kurcze no, nie chce tu w żaden sposób wyrokować, ale 6 dni po inseminacji to niemożliwe żeby test był pozytywny od zarodka. Czy mocz z rana nie był bardziej rozcieńczony niż ten z którego teraz robiłaś? Ja bym powiedziała że to jeszcze zastrzyk, bo zapewne podawała go sobie 8 dni temu.
Mi też się to wydaje nie możliwe
Mocz był po nocy piłam dosłownie łyki do tabletek na noc
A teraz test robiony o 17stej piłam normalnie nie sikalam jakieś 5 godzin.
Zastrzyk był 7 dni temu

No to nie wiem co Ci powiedzieć, dziwna sprawa, dzisiaj dopiero otwiera Ci się okienko implantacyjne, więc beta od zarodka w moczu pojawi się najwcześniej za 2 dni.

Hej dziewczyny, dawno sie nie odzywałam, ale kolejny miesiac mi sie wydłuża wszystko. Dostane raczej wczesniej okresu niz planowo bo juz mikro plamienie sie pojawilo a 18 dnia mialam isc do gin i zacząć jakies leki brać... tylko jesli dostane wczesniej to bede na wakacjach wiec musze czekaj znowu miesiac ...

reklama
Hej dziewczyny, dawno sie nie odzywałam, ale kolejny miesiac mi sie wydłuża wszystko. Dostane raczej wczesniej okresu niz planowo bo juz mikro plamienie sie pojawilo a 18 dnia mialam isc do gin i zacząć jakies leki brać... tylko jesli dostane wczesniej to bede na wakacjach wiec musze czekaj znowu miesiac ...
Coś te okresy robią ostatnio dziwne numery...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry