Test robiłam o 17stejA wyszła o czasie? Zdecydowanie rano do sprawdzenia![]()
Wyszła o czasie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Test robiłam o 17stejA wyszła o czasie? Zdecydowanie rano do sprawdzenia![]()
Mi też się to wydaje nie możliweKurcze no, nie chce tu w żaden sposób wyrokować, ale 6 dni po inseminacji to niemożliwe żeby test był pozytywny od zarodka. Czy mocz z rana nie był bardziej rozcieńczony niż ten z którego teraz robiłaś? Ja bym powiedziała że to jeszcze zastrzyk, bo zapewne podawała go sobie 8 dni temu.
Tak ten sam@lilka94 a rano też robiłaś ten sam? Bo ogólnie paskowe rossmanowe są ultraczułe
Dlatego koniec mojego swirowania i trzeba spojrzeć realnieNo to nie wiem co Ci powiedzieć, dziwna sprawa, dzisiaj dopiero otwiera Ci się okienko implantacyjne, więc beta od zarodka w moczu pojawi się najwcześniej za 2 dni.
Spokojnie, wszystkie tu świrujemy. Oby za kilka dni kreska już nie była wątpliwaDlatego koniec mojego swirowania i trzeba spojrzeć realnie
To na pewno fałszywy test pozytywny
PieknieDziewczyny beta 65! 7dpt, myślę że obiecująco co?
Tylko TSH wystrzeliło na 3,95
Coś te okresy robią ostatnio dziwne numery...Hej dziewczyny, dawno sie nie odzywałam, ale kolejny miesiac mi sie wydłuża wszystko. Dostane raczej wczesniej okresu niz planowo bo juz mikro plamienie sie pojawilo a 18 dnia mialam isc do gin i zacząć jakies leki brać... tylko jesli dostane wczesniej to bede na wakacjach wiec musze czekaj znowu miesiac ...