reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nowe foto mojego 2cm człowieka [emoji177]
57001843948__96D3225E-BCF0-4359-8BC0-51573E462205.JPG

Piekna Fasolka !!!! a jak sie czujesz w ciazy ? jakies dolegliwosci czy bez poki co ?:)

Najgorsza ciąża do tej pory! Mdłości, zgaga, odpycha mnie od jedzenia. Wymioty też były. Na szczęście nieregularnie. Nie pije kawy bo mi nie smakuje. Słodkiego nie jem, bo tez jakos nie podchodzi :/ żołądek od razu o polowe pojemności mniejszy. Ledwo dojadam. Poprzednie ciąże takie nie były.

Najgorsza ciąża do tej pory! Mdłości, zgaga, odpycha mnie od jedzenia. Wymioty też były. Na szczęście nieregularnie. Nie pije kawy bo mi nie smakuje. Słodkiego nie jem, bo tez jakos nie podchodzi :/ żołądek od razu o polowe pojemności mniejszy. Ledwo dojadam. Poprzednie ciąże takie nie były.

Czyli faktycznie te trzecie ciaze sa przewaznie najgorsze do przejscia... znajoma tez jest obecnie w ciazy trzeciez i mowi dokladnie to samo.... ale czego sie nie robi dla tupotu małych stópek.....

reklama
U mnie 3 najgorsza, ale to już chyba "zmęczenie materialu". W 4 lata 5ciaza, 2porody, a trzeci już wkrótce. Ale wymiotow nie mialam w żadnej ciąży. Jedzenie jakoś tak samo w każdej ciąży, ogólnie nie mam na co narzekać. Jedynie takie ogolne słabe samopoczucie spowodowane zimą. Więc ciąże które przechodziłam wiosną-latem były przyjemniejsze.

Do góry