Mamma!Mia!
Fanka BB :)
Jak najbardziej. Tu również sprawdza się powiedzenie: "Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy"O mateńko! Gratuluję! Czyli te słabo rokujące mogą dać taka niespodziankę!
Niesamowite. [emoji3590][emoji3590]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak najbardziej. Tu również sprawdza się powiedzenie: "Nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy"O mateńko! Gratuluję! Czyli te słabo rokujące mogą dać taka niespodziankę!
Niesamowite. [emoji3590][emoji3590]
@jolancik samych dobrych wiadomosci
@Ela86 pięknych widoków
@Baylee gratuluję, piekny przyrost
@NataliaNNN testowalas już? Ściskam [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Wynik 0,26[emoji20] Mamy jeszcze dwa ale nawet nie blastki. Leki wlasnie tylko podstawowe. Estrofem, luteina, prolutex. Encorton tylko 5mgKurrrrr.... jak to?nic a nic nie drgnelo?
Macie cos na zimowisku jeszcze?
Jaki zestaw lekow teraz mialas?
@Forget-me-not... mocneKobitki ja też proszę o kciuki bo właśnie zrobilam betę 7dpt moruli. Dodatkowo z zapaleniem pęcherza na antybiotyku czekam na cud. Boje się, ale co ma być to będzie.
Tylko czy starczy tych mrozaczkowWyobrażam sobie jaka to musi być radość i to podwójna!
Redferrari to mamy obie tak samo tyle ,że bez ciąży hahaaha.Już końcóweczka u Ciebie !Jak się czujesz?
Ola bardzo mi przykro
Co za boski widok!!!Niewyobrażalne szczęście!!
@Pyśka9971 bardzo współczuje ,wiem jakie to ciężkieMrożaczki są to jest kolejna szansa.
póki co chyba tamtej 3 nie przypadłam do gustu ...Niestety nie udalo się. Nie będę na razie gruba[emoji20] Dzięki dziewczyny za kciuki.
Kochana, a ilodniowy dniowy zarodek miałaś podany? ściskam Cie mocno :*:*:*:*:*Wynik 0,26[emoji20] Mamy jeszcze dwa ale nawet nie blastki. Leki wlasnie tylko podstawowe. Estrofem, luteina, prolutex. Encorton tylko 5mg
Musze sie chyba przebadac dokladniej teraz. To drugi nieudany transfer.
Jeszcze kochana - i nic nie zapowiada tego dnia... Mała czeka na ocieplenie w przyszłym tygodniu... czuje się bardzo dobrze@referrari jescze w dwupaku?
Jak się czujesz?
Boli, ale oczywiscie walczę dalej.Przykro mi![]()
![]()
Ale walcz dalej, zrób dodatkowe badania i wróć po mrozaczki!