Biedroneczka83
Fanka BB :)
Gratulacje @Biedroneczka83Ja nie znam płci i mój mąż strasznie pili, żeby zrobić dodatkowe usg, nie wiem co mu się tak spieszy
@Dgd na pewno wszystko jest ok. Już niedługo! Dawaj znać![]()
Ja znam z prenatalnych
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje @Biedroneczka83Ja nie znam płci i mój mąż strasznie pili, żeby zrobić dodatkowe usg, nie wiem co mu się tak spieszy
@Dgd na pewno wszystko jest ok. Już niedługo! Dawaj znać![]()
zeby oni wiedzieli jakie juz sa problemyTo mu trzeba bylo podpowiedziec, ze jest zla i zeby ci cos dal. Ja niestety mam wrazenie, ze sama sie prowadze nawet do tej pory. Nawet karty ciazy nie ma pana zalozyc. Nie bede u nich ciazy do konca prowadzic ale u mojej mam wizyte dopiero w 11+2tc...
A najlepsze jeszcze jest
"Bo potem sie moze okazac, ze problemy beda"
Kochana wiesz mi wiem że to trudne wież mi ostatnią próbę mieliśmy rok temu od tamtej pory nasze problemy jeszcze wzrosły w tym brak punkcji ale staram się nie załamywać trzymaj się ciepłoDokładnie Kochana, ale ja nie tracę nadziei. Musi się w końcu udać. Dzięki Waszemu wsparciu troszkę się zbieram. Dziękuję :* Ty tez głowa do góry! Najważniejsze to myśleć pozytywnie. Choć ostani rok - to chyba z 10 ciąż u moich znajomych, nawet te które starały się kilka lat - zaszły w ciążę, zostałam zupełnie sama - bezdzietna :/
Mi nic nie powiedzieliJa znam z prenatalnych![]()
Mi na prenatalnych też nic nie powiedzieli,ja obstawiałam Dawida , a wyszła Michasia(chyba że się matce imię zmieniMi nic nie powiedzieliAle ja i tak obstawiam, że Antoś
![]()
To by glupich pytan nie zadawalizeby oni wiedzieli jakie juz sa problemy![]()
Mi na prenatalnych też nic nie powiedzieli,ja obstawiałam Dawida , a wyszła Michasia(chyba że się matce imię zmieni![]()
Ptaszyna nie jesteś sama z tym problemem ..Wiem jakie to trudne i dołujące.Każda ciąża czy poród mnie dołuje u znajomych ,w rodzinie jestem jedyne bezdzietna i kazdy już po 3 trójce dzieci. Walczymy dla naszych wymarzonych ciąż! super że już jesteś umówiona u Paśnika-działaj dziewczyno.
Moja znajoma miała podany lek Zoladex na 3-6 msc w zaleznosci od lekarza.Podobno nie jest to łatwy temat ale każda z nas jak widze inadzej odczuwa leki.
A co lekarz Ci proponuję?
Ech uwielbiam te teksty nie planujecie dziecka albo nie wiecie jak to się robi.nawet brakuje komentarza w takich sytuacjach bo ręce opadają i serce boli.
@Dzoannna piękne ilości!!Spokojnie będzie dobrze!!!Z taką obstawą ech
@Dgd informuj!!!