Marzycielka86
Fanka BB :)
Justyna gratuluje ślicznej niuni 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowna gratulacje [emoji7]Hejjuż jestem po. Rano była szybka decyzja o kroplowce z oksy, bo ciśnienie nie spadło, a miałam już 5 cm rozwarcia. Przed 9 podpieli mi pompę z oksytocyna, a mała była na świecie o 11:50. Waży 3440 g i ma 54 cm.
Zobacz załącznik 938471
Dziękujemy [emoji8]@mihasiaaa @Biedronka0506 sto lat dla synunsiów. :-*
Ojeny kochana, cudowna malutka. Jak ja Ci zazdroszczę [emoji7] Spokojnych chwil teraz życzę :*Hejjuż jestem po. Rano była szybka decyzja o kroplowce z oksy, bo ciśnienie nie spadło, a miałam już 5 cm rozwarcia. Przed 9 podpieli mi pompę z oksytocyna, a mała była na świecie o 11:50. Waży 3440 g i ma 54 cm.
Zobacz załącznik 938471
Sto lat dla Twojego synusia również :*Mihasiaa , biedronka moj synus tez ze stycznia 2017 tylko kilka dni wcześniej bo 26, takze my juz po
, sto latek dla waszyxh chlopakow !
Justyna wielkie gratulacje ! Cudna malutka i najeazniejsze ze juz po ! No to zmihasiaa ty zostalas
Grabcia jestem w wielkim szoku, ze tak nie bylo widac na początku od razu ale z Twojego pottyshot to kurde nic nie widze
Belle slodka niunia ,
No to nieźleJa mam termin na 04.04 i co najlepsze teraz 32tc a ja nadal nie wiem jaka płeć bo dziecko tak sie zakrawana 1 prenatalnych nub wskazywał na chłopca lecz od tamtej pory nie można go potwierdzić.