Wow.prawdziwa niespodziankaJa mam termin na 04.04 i co najlepsze teraz 32tc a ja nadal nie wiem jaka płeć bo dziecko tak sie zakrawana 1 prenatalnych nub wskazywał na chłopca lecz od tamtej pory nie można go potwierdzić.
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Nie miałam foto..próbuje się z tym oswoic ze będę miała drugiego księcia..Grabcia a ty widziałaś nubka ?mialas foto nubka czy nie bo juz nie pamietam?
gorligorligor
Grabcia drugi, to DOPIERO drugi
Justyna wielkie gratki, że już po i wszystko ok. To najważniejsze!
Hej kitqa, hej Imama
Belle Tyś teraz o Pani ostoją spokoju
super!
Miciurka-czas zasuwa. Zaraz wiosna
Michasia jeszcze momencik, zepniesz się i w mig będzie po wszystkim i będzie pareczka do kochania
Martusia -jasne, że kochasz i to jest najpiękniejsze!
Justyna wielkie gratki, że już po i wszystko ok. To najważniejsze!
Hej kitqa, hej Imama
Belle Tyś teraz o Pani ostoją spokoju
Miciurka-czas zasuwa. Zaraz wiosna
Michasia jeszcze momencik, zepniesz się i w mig będzie po wszystkim i będzie pareczka do kochania
Martusia -jasne, że kochasz i to jest najpiękniejsze!
gorligorligor
Dziewczyny 100 lat dla synów 
Znam swietny tort bezowy z kwestii smaku mniam!
mihasiaaa
Poproszę link, bo ja jeszcze myślę nad krememDziewczyny 100 lat dla synów
Ann_
Tak samo myślę. Miałam to samo co Marta. Tak jest nam łatwiej. Jednak jak się okazuje że jest tak jak musalalysmy to boli w środku.Wierzę że mówisz to co teraz myślisz. Na pewno kochasz to maleństwo. I jeśli będzie chłopiec to niczego nie zmieni. Myślę jednak że to jest też na zasadzie wyporu. Lepiej sobie ułożyć tę "gorszą" wersję niż się gorzko rozczarować. Samą piszesz o oszczędności na wyprawce
Niestety nie wszystkie marzenia się spełniają,niektóre wyboru losu trzeba zaakceptować.
Martoosia oby jednak udało się spełnić wasze masprzenie i to była wasza Tosia [emoji173]
Ann_
O raju.. pomyśl moze tak ze synek będzie miał brata. To cudowna rzecz dla chłopców. Wierzę, że jakoś sobie to ulozysz. Bo na pewno pokochasz to bez wątpliwości [emoji846]To was zaskoczębędzie chłopiec
![]()
Gratuluję! Zdrówka dla Was.[emoji173]Hejjuż jestem po. Rano była szybka decyzja o kroplowce z oksy, bo ciśnienie nie spadło, a miałam już 5 cm rozwarcia. Przed 9 podpieli mi pompę z oksytocyna, a mała była na świecie o 11:50. Waży 3440 g i ma 54 cm.
Zobacz załącznik 938471
martoosia04
Na pewno bedzie jakies tam rozczarowanie, że się nie udało, bo jednak poki nie znamy płci to jest 1% nadziei zawsze. Ale kiedy czytam wszystkie złe historie, to ja nie chce niczego innego jak zdrowego dziecka. Nawet trzeciego chłopca [emoji170] oszalejemy dla niego tak samo
Justyna, cudowna córeczka! Śliczna! Podkradam fluidy - moze jak sie napatrze to odpadnie siusiak [emoji23][emoji23][emoji23] teraz dużo sil dla ciebie i szybkiego powrotu do domku.
Justyna, cudowna córeczka! Śliczna! Podkradam fluidy - moze jak sie napatrze to odpadnie siusiak [emoji23][emoji23][emoji23] teraz dużo sil dla ciebie i szybkiego powrotu do domku.
reklama
martoosia04
Hey Gorligorligor [emoji846] nie lubię tortów bezowych[emoji14] a ze słodyczy toleruje gorzka czekolada i marchewkę [emoji23]
Ja ostatnio też nie bardzo za słodyczami. [emoji23]
Podziel się: