reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2019

Szczerze mówiąc to ja jak najszybciej chce wrócić do pracy. Tzn myślę tak po roku czasu już normalnie pracować. Wiem, że dłużej na pewno bym w domu nie wytrzymała, bo byłabym nie spełniona i brakowało by mi odskoczni od domu.
Podziwiam. Ja nie jestem w stanie oddać takiego maluszka ;) Moi to dopiero po 3l (minimum) i wio do przedszkola. Odskocznia potrzebna, ale praca dla mnie akurat odskocznią nie jest. A teraz przy 3, prawie 4ce i pracy to nie mam zupełnie na nic czasu. A dla siebie to zwłaszcza. Ale ja taki typ pewnie :p :p

reklama
Czy jutro musi byc poniedzialek?? [emoji17][emoji17]

Ja przy pierwszym chcialam rok... Wrocilam po 9 miesiacach. Teraz jednak chcialabym minimum ten rok wykorzystac.

Mnie młodości, dzieki Bogu, przeszly ok 14 tyg. Ale jakos wciaz nie moge tego oslawionego powera drugiwgo trymwstru zlapac[emoji25][emoji25][emoji25] moze przez te ciagle infekcje.

Oj niestety poniedziałek... Jutro do biura więc cięższy dzień, nie ten luz co z domku praca.

A ja jutro idę do fryzjera, muszę podciągnąć sombre, bo odrosly mocno, a zimą włosy wyjątkowo ciemne. W sumie od maja ich nie rozjaśniałam, więc czas najwyższy

Hej Nam udało sie przy drugim cyklu, swoje pierwsze dwie blade kreski zobaczyłam 17.11.2018 r., termin na 31.07.2019 r. Aktualnie jestem w 14 tc, to naszw pierwsze dzidzi ♥️ Jestem totalnie zielona w temacie dzieci mam nadziej ze pomożecie a uprzedza, ze pytań mam mnóstwo
Witamy!Dobrze trafiłaś tu się dowiesz tego o co byś nawet nie zapytała, ja w tej samej sytuacji co TY O niczym pojecia nie mam

reklama
Do góry