Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dodaj koniecznie na stronę, polubiłam to sobie zerknęGrupę trzeba robic dwa razy, dokładnie, zmieniły się zalecenia. Ja zrobiłam kawkę i czytam, bo już uszyłam to, co było zamówione. Teraz chyba się wezmę za to, co miałam w planach, kupiłam śliczny Softshell i chce uszyć takie spodnie na wiosnę i jesień, zewnętrzne. Liczyłam na dziewczynkę i z myślą o niej wzór w piwonie, a tu kicha poleca do jakiejś małej klientki![]()
Wszystko na dziewczynkę oprócz brzucha bo pod tym tłuszczem to bardziej jak piłka. [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 940067
Pobawmy się w zabobony. Przyjaciółka przed chwilką mi to wysłała. Według tego u mnie babochłop a u Was?Zobacz załącznik 940067
ZazdroszczęA ja mam nagrodę za lenistwojuż że 20 minut małe tak mnie atakuje że szok, normalnie takie kopniaki dostaję że aż strach pomyśleć co będzie później
![]()
No ja wlasnie dziś dopiero przeczytałam. Ja też nic nie robię bo to jeszcze może wszystko pierdolnac.O jezu ale nastukalyscie[emoji33]
Sto lat dla Solenizantow, malych i duzych!
Boli mnie glowa, a po przeczytaniu postow skreca mnie z glodu. Paczki, ciasta w pracy, golabki i bog wie co Janka jadla w kawiarni [emoji39] Czekam na zmierzenie cukru i zrobie sobie kawe.
Ennis propo tego brexitu, to juz wczesniej mowili. Ja jednak nic nie robie,az wszystko bedzie oficjalne.
Matko ta glowa mi peknie zaraz.
Zobacz załącznik 940067
Pobawmy się w zabobony. Przyjaciółka przed chwilką mi to wysłała. Według tego u mnie babochłop a u Was?Zobacz załącznik 940067