reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki Beatka Ty to jestes Kochana !!!:tak:
Wspierasz nas tutaj wszystkie mocno a sama bidulko czekac musisz na mezusia :blink:

A tak w ogole to podoba mi sie to odliczanie do Swiat chyba tez sobie zrobie taki suwaczek :cool2:

reklama
Kasia jeszcze wszystkie bedziemy z wielkimi brzuszkami- zobaczysz. Powodzenia na jutrzejszym szkoleniu.
A co do mojej sytuacji, no coz- jest jak jest .

Zycze Wszystkim owocnej nocki- dobranoc.

Cześć Dziewczynki!!!
Ja się niestety opuszczam ostatnio... Ale mój mężo ostatnio zrobił awanturkę o to siedzenie przy komputerku i klikanie z niewiadomo z kim.
Zazdrosny jest już o byle co!!!
U mnie dziewczynki bez zmian.
Za pięć dni ma przyjść @, piersi nie bolą, ale zaczynają się powiększać. Nie wygląda to tak jak w ciągu kilku ostatnich miesięcy.
Kiedy byłam z Bartusiem w ciąży, to też pierwsze co można było zauważyć, to piersi. Powiększały się i były bardzo drażliwe. A potem to już była jazda!!!
No, kochane ściskam Was mocnoo i buziam. Do wieczorka!!!

K_asia - trzymam kciuki za Twoje przytulanie i efekty.
Beatko!! Uściski dla Ciebie i Twojego synka!!
Wszystkie staraczki ściskam i życzę powodzenia.

K_asia testy testami a starania staraniami, więc głowa do góry i bawcie się z mężem dobrze.
Eliczek a co twój mżuś taki drażliwy ostatnio. Mój też gada,że za długo przed kompem siedzę, ale ja mu na to, ze oprócz Dawida mam tylko komp i was kochane wirtualne kobietki więc jeśli nie chce, żebym postradała zmysły to niech się nie czepia hihi.
Spokojnego dzionka laeczki

Dobry wieczorek!!!
Dziewczyny, właśnie zjadłam dwa kabanosy (polskie), i wszystko zajadam w ej chwili czekoladą, gorzka z bakaliami. Pycha!!!
Za pięć dni testuje.... no może za sześć, dam @ czas na rozkręcenie się, a jak nie to zatestujemy.
Nosi mnie strasznie co chwilę mam ochotę na coś słodkiego, albo pikantnego. No ale przed @ też mam różne napady.
Miłego wieczorku Wam życzę!!

Czesc laseczki

A moj maz nic nie mowi..... hihihi...... ostatnio mnie przylapal jak przed 23 jeszcze siedzialam na kompie i sie ze mnie smial.

Witajcie
wiec dzis nie bylo II wiec pewnie owulka juz byla sama nie wiem mam dosc tch testow przytulanko bylo, bo mnie mezulo namowil:-) no i teraz czekamy
buziaki przesylam i ide troche odpoczac od kompa dzis 8h na szkoleniu non stop prawie przed monitorem
jutro to samo

reklama
Witajcie dziewuszki!
Tak czuję, że się co najmniej dwa dzieciaczki kroją... u eliczki i k_asi... powodzenia dziewuszki i trzymam kciukasy...
za Was i za Beatkę i za Dorotkę i za resztę...

Do góry