reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Eliczek - ja @ mam dostac 26 wiec moze 27, 28 zrobie test zobaczymy tez jak tam moje samopoczucie bedzie sie ksztaltowac
milego wieczoru zycze ja zostalam sama mezulo kibicuje gdzies na Kazimierzu :cool2:

reklama
Hejka laseczki.
Beatko ale super masz z tym kinem. Ja chyba też się wybiorę z małym jak będziemy w Polsce.
K_asia, Eliczek jak tam po meczowych wieczorkach? Wasi faceci na pewno uhahani wrócili.
Wszystkie was bardzo pozdrawiam i życzę udanej niedzieli

No Hausfrau, jednak nie zaginełaś w akcjihihi. Witaj skarbie. Powodzenia w czytaniu postów. Jak widzę 7 dni do testowanka ci zostało, więc trzymam kciukaski

Dorotko my bylismy na bajce- Film o pszczolkach- jest naprawde godny polecenia, smieszny i bardzo kolorowy, z cala pewnoscia spodoba sie syneczkowi.

Wszystkim zycze milego wieczorku- pa.

reklama
witam wszystkie staraczki, mniej lub bardziej zaawansowane testowiczki!!!!:-):-D

juz wróciłam do pracy, więc i do komputera, gdyż dziecie wyzdrowiało i poszło do żłoba, z oporami i łezkami ale poszło :tak:;-)

pocichutku, pomalutku ale grono testowiczek się klaruje i powstaje jakaś lista, więc za te najbliższe testujące trzymam mocno kciuki - najpierw eliczek, a potem K_asia, powodzenia :happy::-) czy któraś jeszcze???

życzę miłego dnia i udanego nowego tygodnia :tak::-p:happy:;-):wściekła/y:

Do góry