reklama
eliczek24
Fanka BB :)
Eliczek - ja @ mam dostac 26 wiec moze 27, 28 zrobie test zobaczymy tez jak tam moje samopoczucie bedzie sie ksztaltowac
milego wieczoru zycze ja zostalam sama mezulo kibicuje gdzies na Kazimierzu![]()
K_Asiu!! Ja też spędziłam wieczorek tylko z moim małym facetem, męzo kibicował i naszego znajomego przy browarku.

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Hejka laseczki.
Beatko ale super masz z tym kinem. Ja chyba też się wybiorę z małym jak będziemy w Polsce.
K_asia, Eliczek jak tam po meczowych wieczorkach? Wasi faceci na pewno uhahani wrócili.
Wszystkie was bardzo pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
Beatko ale super masz z tym kinem. Ja chyba też się wybiorę z małym jak będziemy w Polsce.
K_asia, Eliczek jak tam po meczowych wieczorkach? Wasi faceci na pewno uhahani wrócili.
Wszystkie was bardzo pozdrawiam i życzę udanej niedzieli
Hausfrau
Fanka BB :)
DZIEWCZYNY JESTEM!!
Nareszcie mam kompa i internet więc będę mogła częściej odwiedzać BB.
Ale się cieszę

Nareszcie mam kompa i internet więc będę mogła częściej odwiedzać BB.
Ale się cieszę

reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam wszystkie staraczki, mniej lub bardziej zaawansowane testowiczki!!!!:-)
juz wróciłam do pracy, więc i do komputera, gdyż dziecie wyzdrowiało i poszło do żłoba, z oporami i łezkami ale poszło
;-)
pocichutku, pomalutku ale grono testowiczek się klaruje i powstaje jakaś lista, więc za te najbliższe testujące trzymam mocno kciuki - najpierw eliczek, a potem K_asia, powodzenia
:-) czy któraś jeszcze???
życzę miłego dnia i udanego nowego tygodnia

;-)

juz wróciłam do pracy, więc i do komputera, gdyż dziecie wyzdrowiało i poszło do żłoba, z oporami i łezkami ale poszło

pocichutku, pomalutku ale grono testowiczek się klaruje i powstaje jakaś lista, więc za te najbliższe testujące trzymam mocno kciuki - najpierw eliczek, a potem K_asia, powodzenia

życzę miłego dnia i udanego nowego tygodnia

Podziel się: