reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosiu masz rację, Kaska ma dzisiaj urodzinki!!!!!!!!!!!!
Kasieńko życze ci wszystkiego naj, naj, żeby szczęście ci zawsze sprzyjało i przede wszystkim żeby ci sie w brzusiu fasoleczka zazieleniła.

reklama
Dzieki dziewczynki za zyczenia :-):-):-D;-)
chociaz przeziebienie nie pozowlilo mi na odpowiednie swietowanie ale co tam prezent i kwiatuszki byly od mezusia;-)

niedość,że Kasia to i jeszcze urodzinki koło mnie, ja miałam 16, i dołańczam sie do życzeń: uśmiechu na codzień, radości i spełnienia marzeń oraz samych słonecznych dni, nawet jak pochmurno na dworze
nie wiem jak u Was , ale u mnie pogoda nawet, nawet - tzn. jest sucho, nawt jasno, może i słoneczko zawita, fakt jest mroźnawo ale przyjemnie, może i spacerowo w południe, ale oczywiście nie jak ktoś pracuje ....:confused::baffled::confused: chyba,że spacer służbowy z miejsca pracy do rektoratów. ok. 10 min. w jedną stronę, zawsze to coś:nerd::happy::nerd:

a wszystkim chorowitkom,życzę szybkiego powrotu do zdrowia, trzymajcie się ciepło :-):happy::-)

miłego dnia testowiczki :happy::laugh2::happy:

Cześć Staraczki!!!
K_ASIA i JARZEMBINKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK, DUŻO MIŁOŚCI I RADOŚCI. PRZEDE WSZYSTKIM FASOLINEK WAM ŻYCZĘ.

K_asiu, Beatko i Gosiu. Zdrowiejcie dziewczyny.
Pozostałym życzę miłego dzionka.
Jutro termin @, jak na razie piersi bolą i są duże, ale nie czuję się jakoś na @. Zobaczymy. Coś ostatnio mnie mdli. Ale może to z nerwów, bo się strasznie nakręcam i z natury to jestem bardzo niecierpliwa.

No no Eliczek, chyba cosik pięknego 9-miesięcznego się szykuje.
Pozdrawiam wszystkie kobietki. Ja dzisiaj lecę do Polski na 3 tygodnie więc raczej rzadko będę zaglądać. Wszystkim życzę fasoleczek w brzusiach jak wrócę

K_asiu!!! Mam stracha i z tym testowaniem, to sobie poczekam do soboty, nawetjeśli @ nie przyjdzie w terminie.
Dorotko !!!! Udanego urlopu w Polsce i trzymam kciukaski, żeby kupno mieszkanka się udało. Raczej musisz się nastawić na wzięcie kredytu, ale może coś się uda kupić w miarę, żeby człowiek się nie zrujnował. Powodzenia!!!

Reszcie dziewczyn życzę miłego dzionka.
Ja za chwilkę lecę po mojego facecika do przedszkola.

reklama
Witajcie staraczki!
Dorotko, udanego urlopu, wypocznij sobie by nabrać sił na zafasolkowanie i ciążę...
Kasiu i Jarzebinko wszystkiego naj... i powodzenia w testowaniach...:-D (dwie kreseczki to chyba najpiękniejszy prezent, też bym taki chciała )..
Eliczek trzymam kciuki i podziwiam za cierpliwość... ja bym nie wytrzymała...
w zeszłym miesiącu testowałam chyba kilka razy, najpierw w 10 dniu po owulacji owulacyjnym, potem w 12 ciążowym..., ale niestety po jednej kreseczce...
Pozdrawiam pozostałe staraczki....

Do góry